Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:05

26
فروردین
اسنك تخم مرغ و ماهی

اسنك تخم مرغ و ماهی

طرز تهیه اسنك تخم مرغ و ماهی

اسنك تخم مرغ و ماهی

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

تخم‌مرغ ............................................................ ۴ عدد

پنیر.................................................................. ۴ برش

شیر..................................................................۴ قاشق غذاخوری

نان كوچك قهوه‌ای (سبوس‌دار)...............................۲ عدد

كره  .................................................................۲ قاشق غذاخوری

ماهی پخته شده................................................. ۴ برش (یا ماهی دودی)

خیار   ...............................................................۲ عدد

نمك  ................................................................به میزان لازم

فلفل سفید  .....................................................به مقدار لازم

شاهی تازه جوانه زده ..........................................به مقدار لازم

 

تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط كنید; پنیر رنده شده، نمك و فلفل را نیز بیفزایید; سپس در تابه‌ای كمی كره بریزید و با مخلوط تخم‌مرغ و پنیر، خاگینه درست كنید.

نان‌ها را به صورت دو نیم دایره برش دهید و در سینی فر بگذارید و مدت ۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجه‌فارنهایت قرار دهید تا نان‌ها گرم شود سپس روی هر قطعه نان كمی كره بمالید و مقداری از خاگینه را روی آ‌ن قرار دهید و یك تك ماهی روی آ‌ن گذاشته و در ظرف بچینید و با خیارهای حلقه شده و برگ‌های شاهی آ‌ن را تزئین و سرو كنید.

برچسب ها: شیر، پنیر، شاهی، اسنك تخم مرغ و ماهی تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز