اسنك تخم مرغ و ماهی
مواد لازم برای ۴ نفر:
تخممرغ ............................................................ ۴ عدد
پنیر.................................................................. ۴ برش
شیر..................................................................۴ قاشق غذاخوری
نان كوچك قهوهای (سبوسدار)...............................۲ عدد
كره .................................................................۲ قاشق غذاخوری
ماهی پخته شده................................................. ۴ برش (یا ماهی دودی)
خیار ...............................................................۲ عدد
نمك ................................................................به میزان لازم
فلفل سفید .....................................................به مقدار لازم
شاهی تازه جوانه زده ..........................................به مقدار لازم
تخممرغ و شیر را با هم مخلوط كنید; پنیر رنده شده، نمك و فلفل را نیز بیفزایید; سپس در تابهای كمی كره بریزید و با مخلوط تخممرغ و پنیر، خاگینه درست كنید.
نانها را به صورت دو نیم دایره برش دهید و در سینی فر بگذارید و مدت ۵ دقیقه داخل فر با حرارت ۳۵۰ درجهفارنهایت قرار دهید تا نانها گرم شود سپس روی هر قطعه نان كمی كره بمالید و مقداری از خاگینه را روی آن قرار دهید و یك تك ماهی روی آن گذاشته و در ظرف بچینید و با خیارهای حلقه شده و برگهای شاهی آن را تزئین و سرو كنید.