Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:07

23
فروردین
خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

طرز تهیه خورش مرغ ترش

خورش مرغ ترش

 

مواد لازم:

 

مرغ .............................................................................................۱ عدد

سبزی (تره، گشنیز و چند برگ سیر تازه و نعناع) .................................۱ كیلوگرم

گردو ی پودر شده ..........................................................................۱۵۰ گرم

پیاز ............................................................................................. ۱ عدد

زردچوبه ...................................................................................... یك دوم قاشق مرباخوری

روغن.......................................................................................... ۴ قاشق غذاخوری

آب نارنج.......................................................................................۵ قاشق غذاخوری

نمك و فلفل................................................................................. به میزان لازم

 

مرغ را به هشت قسمت تقسیم كنید; پیاز را نگینی خرد كرده و با یك قاشق روغن كمی تفت دهید; تكه‌های مرغ را اضافه و كمی سرخ كنید; سپس گردو، زردچوبه و نمك را بیفزایید و دو سه دقیقه دیگر تفت دهید; چهار لیوان آب اضافه كرده و بگذارید تا بجوشد. سبزی را با ۳ قاشق روغن تفت داده و به مرغ اضافه كنید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و خورش جا بیفتد. در آخر آب نارنج را بریزید و صبر كنید ۵ دقیقه دیگر بجوشد و مزه‌دار شود خورش را در ظرف بریزید و همراه برنج سرو كنید.

 

 

برچسب ها: زردچوبه، آب نارنج، خورش مرغ ترش تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز