خورش مرغ ترش
مواد لازم:
مرغ .............................................................................................۱ عدد
سبزی (تره، گشنیز و چند برگ سیر تازه و نعناع) .................................۱ كیلوگرم
گردو ی پودر شده ..........................................................................۱۵۰ گرم
پیاز ............................................................................................. ۱ عدد
زردچوبه ...................................................................................... یك دوم قاشق مرباخوری
روغن.......................................................................................... ۴ قاشق غذاخوری
آب نارنج.......................................................................................۵ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل................................................................................. به میزان لازم
مرغ را به هشت قسمت تقسیم كنید; پیاز را نگینی خرد كرده و با یك قاشق روغن كمی تفت دهید; تكههای مرغ را اضافه و كمی سرخ كنید; سپس گردو، زردچوبه و نمك را بیفزایید و دو سه دقیقه دیگر تفت دهید; چهار لیوان آب اضافه كرده و بگذارید تا بجوشد. سبزی را با ۳ قاشق روغن تفت داده و به مرغ اضافه كنید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و خورش جا بیفتد. در آخر آب نارنج را بریزید و صبر كنید ۵ دقیقه دیگر بجوشد و مزهدار شود خورش را در ظرف بریزید و همراه برنج سرو كنید.