بلدرچين كبابی
مواد لازم برای ۳ نفر:
بلدرچین........................................................... ۳ عدد
سركه ............................................................. ۱ قاشق غذاخوری
عسل.............................................................. ۲ قاشق غذاخوری
زعفران..............................................................۱ قاشق غذاخوری آب شده
سیر له شده......................................................۱ حبه
زیره ................................................................ ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ........................................................... ۲ قاشق غذاخوری
جوز هندی ........................................................ یك دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون ........................................................۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل ....................................................... به میزان لازم
سركه، عسل، سیر له شده، زیره، جوز هندی، و آب لیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید; بلدرچینها را بعد از تمیز كردن و شستن زعفران بزنید سپس داخل این مواد به مدت ۳ تا ۴ ساعت بگذارید بماند تا مزهدار شود (میتوانید بلدرچینها را دو روز در این سس در یخچال نگهداری كنید). سپس پاهای بلدرچین را با نخ بسته و به سیخ بكشید و روی كبابپز كباب كنید بقیه سس را با دو قاشق آب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید چند جوش بزند این سس را روی بلدرچین كبابی ریخته و میل كنید. در صورت نبودن كبابپز میتوانید بلدرچینها را در تابهای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا هم پخته و هم طلایی شود; هر ۱۰ دقیقه آن را زیر و رو كنید تا اطراف آن طلایی شود.