Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:11

23
فروردین
بلدرچين كبابی

بلدرچين كبابی

طرز تهیه بلدرچين كبابی

بلدرچين كبابی

 

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

 

بلدرچین........................................................... ۳ عدد

سركه ............................................................. ۱ قاشق غذاخوری

عسل.............................................................. ۲ قاشق غذاخوری

زعفران..............................................................۱ قاشق غذاخوری آب شده

سیر له شده......................................................۱ حبه

زیره ................................................................ ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو  ........................................................... ۲ قاشق غذاخوری

جوز هندی ........................................................ یك دوم قاشق چای‌خوری

روغن زیتون ........................................................۲ قاشق غذاخوری

نمك و فلفل .......................................................  به میزان لازم

 

سركه، عسل، سیر له شده، زیره، جوز هندی، و آ‌ب لیمو و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید; بلدرچین‌ها را بعد از تمیز كردن و شستن زعفران بزنید سپس داخل این مواد به مدت ۳ تا ۴ ساعت بگذارید بماند تا مزه‌دار شود (می‌توانید بلدرچین‌ها را دو روز در این سس در یخچال نگهداری كنید). سپس پاهای بلدرچین را با نخ بسته و به سیخ بكشید و روی كباب‌پز كباب كنید بقیه سس را با دو قاشق آ‌ب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید چند جوش بزند این سس را روی بلدرچین كبابی ریخته و میل كنید. در صورت نبودن كباب‌پز می‌توانید بلدرچین‌ها را در تابه‌ای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا هم پخته و هم طلایی شود; هر ۱۰ دقیقه آ‌ن را زیر و رو كنید تا اطراف آ‌ن طلایی شود.

 

 

برچسب ها: زعفران، بلدرچین، بلدرچين كبابی، آب لیمو تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز