سوپ میوهجات
مواد لازم:
مواد لازم برای سوپ:
انار ...............................................................................۲ عدد
پرتقال ..........................................................................۲ عدد
گریپفروت ......................................................................۲ عدد
شكر ............................................................................۴ قاشق مرباخوری
مواد مورد نیاز برای داخل سوپ:
پرتقال بزرگ ................................................................. ۲ عدد
گریپفروت ....................................................................۲ عدد
توتفرنگی ................................................................... ۲۰ عدد
كیوی.............................................................................۳ عدد
انبه ............................................................................۱ عدد
انگور سیاه .................................................................۱ خوشه
طالبی ......................................................................۱ عدد متوسط
عصاره یا شهد پرتقال ....................................................۲ قاشق مرباخوری
برگهای تازهی نعناع ..................................................... به میزان لازم برای تزئین
انار را دانه كرده و داخل ظرفی بریزید; آب دوسوم از آن را بگیرید و بقیه را نیز كنار بگذارید. آب پرتقالها و گریپفروتها را نیز بگیرید و به آب انار اضافه كرده و همراه با شكر هم بزنید.
اكنون به مرحلهی تهیهی مواد داخل سوپ میرسیم; پرتقال و گریپفروتها را پوست كنده و به صورت پركهایی بدون پوست خرد كنید. توتفرنگیها را نیز تمیز كرده، برگهای آنها را جدا و از وسط به ۲ نیم كنید. كیویها را نیز پوست كنده و حلقه حلقه كنید. انبه را نیز پوست كنده و تكه تكه كنید. انگورهای دانه درشت سیاه را نیز شسته و از وسط دو نیم كنید. طالبی را پوست كنده و با اسكوپ از آن توپكهایی در بیاورید. تمام میوههای فوق را داخل آبمیوههایی كه ابتدا آماده كرده بودید، بریزید، شهد پرتقال را نیز داخل آن ریخته و مخلوط كنید. سوپ را با برگهای نعناع و دانههای انار تزئین كنید.