Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

22
فروردین
سوپ میوه‌جات

سوپ میوه‌جات

طرز تهیه سوپ میوه‌جات

سوپ میوه‌جات

 

مواد لازم:

 

مواد لازم برای سوپ:

انار   ...............................................................................۲ عدد

پرتقال   ..........................................................................۲ عدد

گریپ‌فروت ......................................................................۲ عدد

شكر  ............................................................................۴ قاشق مرباخوری

مواد مورد نیاز برای داخل سوپ:

پرتقال بزرگ  .................................................................  ۲ عدد

گریپ‌فروت   ....................................................................۲ عدد

توت‌فرنگی ................................................................... ۲۰ عدد

كیوی.............................................................................۳ عدد

انبه  ............................................................................۱ عدد

انگور سیاه   .................................................................۱ خوشه

طالبی   ......................................................................۱ عدد متوسط

عصاره یا شهد پرتقال ....................................................۲ قاشق مرباخوری

برگ‌های تازه‌ی نعناع .....................................................   به میزان لازم برای تزئین

 

انار را دانه كرده و داخل ظرفی بریزید; آ‌ب دوسوم از آ‌ن را بگیرید و بقیه را نیز كنار بگذارید. آ‌ب پرتقال‌ها و گریپ‌فروت‌ها را نیز بگیرید و به آ‌ب انار اضافه كرده و همراه با شكر هم بزنید.

اكنون به مرحله‌ی تهیه‌ی مواد داخل سوپ می‌رسیم; پرتقال و گریپ‌فروت‌ها را پوست كنده و به صورت پرك‌هایی بدون پوست خرد كنید. توت‌فرنگی‌ها را نیز تمیز كرده، برگ‌های آ‌نها را جدا و از وسط به ۲ نیم كنید. كیوی‌ها را نیز پوست كنده و حلقه حلقه كنید. انبه را نیز پوست كنده و تكه تكه كنید. انگورهای دانه درشت سیاه را نیز شسته و از وسط دو نیم كنید. طالبی را پوست كنده و با اسكوپ از آ‌ن توپك‌هایی در بیاورید. تمام میوه‌های فوق را داخل آ‌ب‌میوه‌هایی كه ابتدا آ‌ماده كرده بودید، بریزید، شهد پرتقال را نیز داخل آ‌ن ریخته و مخلوط كنید. سوپ را با برگ‌های نعناع و دانه‌های انار تزئین كنید.

برچسب ها: انار، گریپ‌فروت، كیوی، سوپ میوه‌جات، انگور سیاه تعداد بازديد: 734 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز