املت جگر مرغ
مواد لازم:
جگر مرغ .............................................۱۶ عدد
كره ....................................................۱ قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده .............................. ۱ عدد
تخممرغ ............................................ ۱۲ عدد
سركه...............................................۱ قطره
نمك و فلفل.....................................به میزان لازم
جگر مرغ را تمیز كرده و به آن نمك و فلفل اضافه نمایید. كره را در یك ماهیتابه ذوب كرده و موسیر را به آن بیفزایید تا گرم شود. جگر مرغ را به آن اضافه كنید و با حرارت كم اجازه دهید ۴ دقیقه بجوشد. یك قطره سركه را هم در آن بریزید و گرم نگهدارید.
تخممرغها را در یك كاسه بشكنید و نمك و فلفل بریزید و با چنگال بزنید و سپس به مدت چهار دقیقه در یك ماهیتابه سرخ كنید. املت را به صورت درسته در یك بشقاب قرار دهید. جگر مرغ را روی نصف آن بریزید و طرف دیگر املت را روی آن تا كنید.