سالاد نیسواز
مواد لازم:
كاهوپیچ .............................................چند برگ
سیبزمینی پخته .................................. ۴ عدد
گوجهفرنگی .........................................۴ عدد
فلفل دلمهای سبز ................................۱ عدد
تخممرغ پخته .........................................۴ عدد
لوبیا سبز پخته ........................................۲۵۰ گرم
فیله ماهی كولی ....................................۱۰۰ گرم
زیتون سیاه .............................................۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون...............................................۳ قاشق غذاخوری
سركه ....................................................۱ قاشق غذاخوری
پیاز ورقه شده ..........................................۱ عدد
پیازچه خرد شده .....................................۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ......................................۱ قاشق غذاخوری
در یك كاسه سس را آماده كنید. پیاز و سبزیجات را مخلوط كرده و در یخچال قرار دهید. كاهو را بشویید و خشك كنید. سیبزمینیها را پوست بكنید و حلقه حلقه كنید. گوجهفرنگیها را نیز بشویید و پس از خشك شدن، خرد كنید. فلفل دلمهای را بشویید، دانههای آن را خارج و نواری خرد كنید. تخممرغ را پوست بكنید.
كف ظرف سالاد، كاهو بچینید. فلفل دلمهای، لوبیا سبز و سیبزمینی را روی آنها قرار دهید. برشهای گوجهفرنگی و تخممرغ را هم یكی در میان روی آنها بچینید. فیله ماهی كولی و زیتونها را هم بیفزایید. سس را در ظرف مناسبی ریخته و همراه با سالاد سر سفره ببرید.