Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 20:49

20
فروردین
سوپ جوجه برزيلی

سوپ جوجه برزيلی

طرز تهیه سوپ جوجه برزيلی

 سوپ جوجه برزيلی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

مرغ ..............................................................یك دوم عدد

 عصاره‌ی مرغ .........................................................3 بسته

 پیاز ......................................................................1 عدد

 سیب‌زمینی.......................................................... 3 عدد

 فلفل دلمه‌ای سبز................................................ 1 عدد

 فلفل دلمه‌ای قرمز ................................................1 عدد

 گوجه‌فرنگی........................................................ 2 عدد

 سیر .................................................................2 حبه

 روغن كنجد........................................................ 2 قاشق غذاخوری

 نمك ...............................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

 فلفل سیاه تازه‌ سائیده .....................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

 برنج ..............................................................یك‌دوم فنجان

 كنسرو نخودفرنگی یا نخودفرنگی پخته................. 100 گرم

 جعفری خرد شده ...........................................2 قاشق غذاخوری

 پنیر پارمیزان رنده شده ....................................به میزان لازم

 نان تست.................................................... 8 برش

 

 

روش تهیه:

نیمه‌ی مرغ را در یك قابلمه‌‌ی بزرگ قرار دهید و روی آن آب سرد بریزید. سه بسته عصاره‌ی مرغ و یك پیاز درسته نیز به آن اضافه كنید و به مدت یك ساعت بپزید. سیب‌زمینی‌ها را پوست بكنید و به صورت مكعبی خرد كنید. فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز را نیز خرد كنید.

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بكنید و خرد نمائید. سیر را پوست بكنید و له كنید. روغن را در یك ظرف بزرگ بریزید. سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه كنید. نمك و فلفل را روی آنها بپاشید و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

در این مرحله برنج و نخودفرنگی را نیز در قابلمه بریزید و هم بزنید و اجازه دهید كه بپزد. سپس مرغ پخته را از قابلمه خارج كنید، استخوان‌های آن را جدا و گوشت را ریش ریش كنید و دوباره در آب مرغ بریزید. این مخلوط را به سبزیجات پخته اضافه كنید و سوپ را 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا برنج نرم شود. كمی پنیر پارمیزان و جعفری خرد شده در آن بریزید و همراه با نان تست میل كنید.

نكته تغذیه‌ای: این سوپ به دلیل داشتن مرغ، پنیر، نان، روغن كنجد و انواع سبزیجات از لحاظ تغذیه‌ای بسیار غنی بوده و شامل كالری، پروتئین و انواع ویتامین‌ها و املاح مورد نیاز می‌باشد.

 

 

 

برچسب ها: فلفل سیاه، سیب‌زمینی، سوپ جوجه برزيلی تعداد بازديد: 583 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز