سوپ خامهای ویشی سوآز (فرانسوی)
مواد لازم برای 4 نفر:
ترهفرنگی ........................................................................2 یا 3 عدد
سیبزمینی.................................................................... 1 كیلوگرم
پیاز درشت...................................................................... 1 عدد
ساقهی كرفس ................................................................4 عدد
كره ...............................................................................50 گرم
قرص عصارهی مرغ ...........................................................2 عدد (یا 2 لیتر آب مرغ)
خامه............................................................................. 250 گرم
پیازچهی خرد شده ..........................................................به میزان لازم برای تزئین
نمك و فلفل................................................................... به میزان دلخواه
روش تهیه:
در یك قابلمهی بزرگ كره را ذوب كنید و ترهفرنگی، پیاز و كرفس خرد شده را در آن به مدت ده دقیقه با حرارت بالا بپزید. نیازی نیست كه سبزیجات سرخ شوند. در این ضمن، آب مرغ را با استفاده از دو بسته عصارهی مرغ آماده كنید و به سبزیجات بیفزائید.
سیبزمینیها را بشوئید، پوست بكنید و به صورت مكعبهای درشت خرد كنید و به سبزیجات اضافه كنید. سپس نمك و فلفل را اضافه كنید.
در قابلمه را ببندید و به مدت 50 دقیقه با شعلهی متوسط بجوشانید. قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و با استفاده از یك گوشتكوب برقی مواد را داخل قابلمه پوره كنید. در حالی كه با یك همزن دستی سوپ را هم میزنید خامه را اضافه كنید.
سوپ را در ظرف بكشید و روی آن را با برگهای پیازچه تزئین كنید.
نكته تغذیهای: در صورت در دسترس بودن مرغ، توصیه میشود به جای استفاده از قرصهای آماده كه حاوی مواد نگهدارنده و افزودنی است، از قطعات مرغ برای تهیه عصاره مرغ استفاده شود.