Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 11:24

20
فروردین
كباب ماهی شير

كباب ماهی شير

طرز تهیه كباب ماهی شير

 كباب ماهی شير

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

  

ماهی شیر ....................................5/1 كیلوگرم

 لیموترش.............................................. 2 عدد

 پیاز..................................................... 2 عدد

 گوجه‌فرنگی درشت............................... 2 عدد

 فلفل سبز بلند.................................... 3 عدد

 برگ بو............................................ 10 عدد

 

 مواد لازم برای مزه‌دار كردن ماهی

 پیاز ........................................................1 عدد

 روغن .....................................................زیتون 100 گرم

 برگ بو................................................... 5 عدد

 رب گوجه‌فرنگی ......................................1 قاشق غذاخوری

 سیر .....................................................2 حبه

 آب لیموترش.......................................... 1 قاشق غذاخوری

 نمك.................................................... 1 قاشق چایخوری

 فلفل سفید كوبیده................................ به اندازه‌ی دلخواه

 

روش تهیه:

 روی تخته‌ی برش، ماهی را به شكل معكب‌های بزرگ به اندازه‌ی 3 تا 4 سانتیمتر ببرید. لیمو را به صورت نیم‌حلقه برش بزنید.

سه عدد پیاز را پوست كنده و دو عدد از آنها را به چهار قسمت تقسیم كرده و لایه‌های آن را از هم جدا كنید.

گوجه‌فرنگی‌ها را نیز حلقه حلقه كنید. فلفل‌های سبز را ابتدا از طول برش بزنید و سپس به صورت مستطیل‌های 5×2 سانتیمتر ببرید و كنار بگذارید.

برای مزه‌دار كردن، یك عدد پیاز درسته را رنده كنید و بفشارید و از آب آن استفاده كنید. آب پیاز، روغن زیتون، برگ بو، رب گوجه‌فرنگی،‌ سیر كوبیده شده و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و نمك و فلفل را هم اضافه كنید. ماهی را در این مواد قرار دهید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا مزه‌دار شود.

سپس به طور متناوب ماهی، برگ‌بو، برش لیموترش، گوجه‌فرنگی، فلفل و پیاز را به سیخ بكشید. در هر سیخ 3 تا 4 تكه ماهی قرار دهید. ماهی‌ها را به مدت 3 دقیقه از هر طرف روی باربیكیو، منقل و یا با گریل فر كباب كنید.

 

  

نكته تغذیه‌ای: از نكات مثبت این غذا، سرخ نكردن ماهی و بنابراین از دست نرفتن اسیدهای چرب امگا 3 در آن است، ولی توجه كنید كه موقع كباب كردن، قطعاتی از آن نسوزد، زیرا هنگام سوختن گوشت، موادی سرطان‌زا در قسمت سوخته، ایجاد می‌شود.

 

 

 

 

برچسب ها: برگ بو، ماهی شیر، آب لیموترش، كباب ماهی شير، فلفل سفید تعداد بازديد: 779 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز