Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 20:26

19
فروردین
املت اسپانيايی

املت اسپانيايی

طرز تهیه املت اسپانيايی

املت اسپانيايی

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

كره ...................................................................100 گرم

پیاز....................................................................... 1 عدد

سیب زمینی ..........................................................1 عدد

قارچ ................................................................ 100 گرم

جعفری...............................................................50 گرم

گوجه‌فرنگی.......................................................... 1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز....................................از هر كدام 1 عدد

كنسرو نخودفرنگی ................................................1 پیمانه

تخم مرغ  ............................................................4 عدد

نمك و فلفل ........................................................به میزان لازم

  

كره را در تابه‌ای گرم كنید و به ترتیب پیاز، سیب زمینی و سبزیجاتی را كه خرد كرد‌ه‌اید، به آن بیفزایید و تفت دهید. آنگاه تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه با چنگال بزنید و به آن نمك و فلفل بزنید. حالا آن را به سبزیجات اضافه كنید و بگذارید به پخت كامل برسد. بعد از پخت، در ظرف مورد نظر بگذارید و آن را برش بزنید و همراه با نان میل نمایید.

برچسب ها: فلفل دلمه‌ای، املت اسپانيايی، كنسرو نخودفرنگی تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز