Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:58

19
فروردین
دلمه‌ كدو

دلمه‌ كدو

طرز تهیه دلمه‌ كدو

دلمه‌ كدو

 

 

مواد لازم:

 

كدو........................................................  6 عدد

پياز خرد كرده ........................................... 1 عدد

روغن مايع  ..............................................2 قاشق سوپخوري

گوشت چرخكرده  ...................................250 گرم

سبزي دلمه..........................................  1 پيمانه

برنج و لپه‌ پخته جمعاً  ..............................1 پيمانه

رب گوجه‌فرنگي ..................................... 3 قاشق سوپخوري

زردچوبه ............................................... 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل  .........................................به ميزان لازم

آب.....................................................  يك‌دوم پيمانه

* (ترخون، جعفري، گشنيز، مرزه و نعناع)

 

ابتدا داخل كدوها را خالي كنيد، به طوري كه به ديواره‌ آنها آسيبي نرسد. پياز را در روغن تفت دهيد. گوشت چرخكرده را نيز اضافه كنيد و آن را چند دقيقه تفت دهيد. حالا سبزي دلمه، لپه، برنج، 2 قاشق از رب گوجه‌فرنگي، زردچوبه، نمك و فلفل را بيفزاييد و در حدود 10 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد. سپس داخل كدوها را با اين مواد پر كنيد و در قابلمه‌ مناسبي بگذاريد. آب و باقيمانده‌ رب‌گوجه‌فرنگي را به آن بيفزاييد و حدود 15 دقيقه بپزيد. اينك دلمه را در ظرف مناسب و زيبايي بچينيد و با گوجه‌فرنگي كوچك تزئين كنيد.

برچسب ها: زردچوبه، دلمه‌ كدو، روغن مايع تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز