كوكوی سهرنگ
مواد لازم برای 10تا 12 نفر:
گوشت چرخكرده .......................................... 350 گرم
نمك، فلفل و ادویه ........................................ به میزان لازم
رب گوجهفرنگی........................................... 1 قاشق سوپخوری
پیازداغ ......................................................3 قاشق سوپخوری
سبزی كوكوی ریز خردكرده ...........................500 گرم
تخممرغ ................................................... 9 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه .................................به میزان لازم
زعفران حل كرده ....................................... یكدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی پخته و چرخكرده ...................... 500 گرم
روغن مایع ............................................... 150 میلیلیتر
گوشت، نمك، فلفل و ادویه را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی و پیازداغ را بیفزایید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس صبر كنید تا گوشت كمی خنك شود. آنگاه سبزی كوكو، سه عدد تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، مخلوط گوشت، سه عدد تخممرغ و زعفران را با هم مخلوط سازید و در كاسه سوم، سیبزمینی، سه عدد تخممرغ، نمك، فلفل و زعفران را بریزید و با یكدیگر مخلوط نمایید. اكنون تابه مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ كنید. حالا مایه كوكوی سبزی را در آن بریزید و درِ تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیمپز شود. آنگاه مایه كوكوی گوشت را به آرامی روی كوكوی سبزی بریزید و صاف كنید. تابه را در فر(تاون) گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا لایه دوم كوكو هم نیمپزشود. اكنون مایه كوكوی سیبزمینی را، روی كوكوی گوشت بریزید و صاف كنید. دوباره كوكو را در فر(تاون) بگذارید تا بپزد و طلاییرنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.