سالاد جوانه گندم
مواد لازم:
كاهو ......................................................................................................1 بوته
فلفل سبز خرد شده ................................................................................. 1 عدد
جوانه گندم .............................................................................................1 پیمانه
جعفری خرد شده ................................................................................... یك چهارم پیمانه
بادام یا گردو یا تخمه آفتابگردان ................................................................. یك چهارم پیمانه
پنیر سفید ............................................................................................ یك دوم پیمانه
مواد لازم برای سس:
روغن زیتون یا روغن هسته انگور 5 تا 6 قاشق سوپخوری
سركه ......................................................................2 قاشق سوپخوری
آبلیمو....................................................................... 2 قاشق سوپخوری
شكر........................................................................ 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل ............................................................... به مقدار لازم
روش تهیه:
مواد سس را در یك كاسه یا تنگ كوچك با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. در ظرف سالاد ابتدا كاهوی رشته شده بریزید. بعد فلفل سبز دلمهای را خرد كنید و همراه جوانه، جعفری و بادام یا گردو یا تخمه آفتابگردان در كاسهای با سس سالاد مخلوط نمایید و روی كاهو بریزید. بعد هم پنیر را خرد كنید و روی سالاد بپاشید.