Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:57

15
فروردین
كدوسبز پركرده

كدوسبز پركرده

طرز تهیه كدوسبز پركرده

كدوسبز پركرده

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

كدوسبز ............................................................... 4 عدد متوسط

روغن زیتون ...........................................................1 قاشق چایخوری

سیر خردكرده ........................................................1 حبه

لیموترش ..............................................................2 عدد

برنج پخته............................................................ 115 گرم (یك‌سوم پیمانه)

گوجه‌فرنگی ریز و دو نیم‌كرده.................................. 175 گرم

بادام هندی بوداده ...............................................2 قاشق سوپخوری (30 گرم)

نمك و فلفل ...................................................... به میزان لازم

سبزی تازه معطر برای تزئین  ................................ مقداری

 

 

كدو را طولی برش دهید و گوشته‌ی آن را به كمك قاشق چایخوری جدا كنید. حالا كدوهای توخالی را به مدت یك دقیقه در آب جوش بریزید و آبكش كنید. اكنون گوشته‌ی كدوها را خرد كنید و با سیر در روغن زیتون تفت دهید.

مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند ولی رنگ مواد قهوه‌ای نشود.

اینك پوست 1 عدد لیمو را رنده و فیله‌ی آن را جدا كنید. آب لیموی دیگر را بگیرید. گوجه‌فرنگی، فیله‌ی لیمو، پوست لیمو، آب لیمو، برنج و بادام هندی، سیر و كدو را خوب با هم مخلوط نمائید.

سپس كدوهای توخالی را با این مواد پر كنید. حالا كدوها را درون سینی فر قرار دهید و روی آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. آن‌گاه كدوها را به مدت 25-30 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا كدوها ترد شوند. سپس آن‌ها را با سبزی معطر بیارائید و به صورت گرم میل نمائید.

برچسب ها: روغن زیتون، بادام هندی، كدوسبز پركرده، كدوسبز تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز