كدوسبز پركرده
مواد لازم برای 4 نفر:
كدوسبز ............................................................... 4 عدد متوسط
روغن زیتون ...........................................................1 قاشق چایخوری
سیر خردكرده ........................................................1 حبه
لیموترش ..............................................................2 عدد
برنج پخته............................................................ 115 گرم (یكسوم پیمانه)
گوجهفرنگی ریز و دو نیمكرده.................................. 175 گرم
بادام هندی بوداده ...............................................2 قاشق سوپخوری (30 گرم)
نمك و فلفل ...................................................... به میزان لازم
سبزی تازه معطر برای تزئین ................................ مقداری
كدو را طولی برش دهید و گوشتهی آن را به كمك قاشق چایخوری جدا كنید. حالا كدوهای توخالی را به مدت یك دقیقه در آب جوش بریزید و آبكش كنید. اكنون گوشتهی كدوها را خرد كنید و با سیر در روغن زیتون تفت دهید.
مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا نرم شوند ولی رنگ مواد قهوهای نشود.
اینك پوست 1 عدد لیمو را رنده و فیلهی آن را جدا كنید. آب لیموی دیگر را بگیرید. گوجهفرنگی، فیلهی لیمو، پوست لیمو، آب لیمو، برنج و بادام هندی، سیر و كدو را خوب با هم مخلوط نمائید.
سپس كدوهای توخالی را با این مواد پر كنید. حالا كدوها را درون سینی فر قرار دهید و روی آن را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید. آنگاه كدوها را به مدت 25-30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا كدوها ترد شوند. سپس آنها را با سبزی معطر بیارائید و به صورت گرم میل نمائید.