گل ماهی تن
مواد لازم برای 2-4 نفر:
نان سفید برشی ..................................................................6 عدد
كرهی آبكرده ........................................................................25 گرم
آرد ....................................................................................2 قاشق چایخوری
شیر .................................................................................75 میلیلیتر
پنیر چدار یا گودا رندهكرده ...................................................4 قاشق سوپخوری (60 گرم)
ماهی تن كنسروی ..........................................................100 گرم
مخلوط سبزی پخته مانند هویج و نخودفرنگی .........................50 گرم
هویج برای تزئین ............................................................... 1 عدد
خیار برای تزئین .................................................................1 عدد
سس خردل و گشنیز ........................................................به میزان لازم
فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و با برشگری به شكل گل و به قطر 9 سانتیمتر، شش گل از نان ببرید. آنگاه هر یك از گلها را با وردنه، تخت و صاف كنید و در قالب مافین چربكرده قرار دهید. سپس روی نانها را نیز با كره چرب كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانی كه نانها برشته و طلائیرنگ شوند، در فر قرار دهید. حالا باقیماندهی كره را در تابهی گودی بریزید و آرد را در آن تفت دهید. بعد شیر را بهتدریج بیفزائید و صبر كنید سس، بجوشد و غلیظ شود. آنگاه 3 قاشق از پنیر، ماهی و مخلوط سبزی را به آن اضافه كنید. اكنون این مخلوط را بین نانهای برشته تقسیم كنید و باقیماندهی پنیر را رویشان بپاشید. حالا میتوانید این گلها را در بشقابی قرار دهید و با هویج، خیار، سس خردل و گشنیز، مطابق شكل تزئین كنید.