پلوی مخلوط با پنیر سفید
مواد لازم برای2-4 نفر:
برنج ایرانی............................................. 3 پیمانه
پیازچه ...................................................6 ساقه
روغن زیتون ...........................................5 قاشق سوپخوری
قارچ ....................................................150 گرم
هویج.................................................... 1 عدد متوسط
اسفناج................................................. 200 گرم
گلكلم سفید......................................... 100 گرم
كلم بروكلی ...........................................100 گرم
ادویهی مخصوص پلوئی............................1 قاشق چایخوری
نمك، زردچوبه.........................................به میزان لازم
زعفران حلكرده .....................................به میزان لازم
پنیر سفید ............................................ 200 گرم
برنج را چند ساعت بخیسانید. بعد آبكش كنید و كنار بگذارید. اكنون در تابهای پیازچهی خردكرده را تفت دهید. قارچ را نیز ورقه كنید و به آن بیفزائید. هویج را به مدت 15 دقیقه آبپز كنید و ریز خرد نمائید. اسفناج را نیز خرد كنید و همراه با گلكلم و كلم بروكلی- كه به صورت گل خرد كردهاید- تفت دهید. حالا به مواد تفت خوردهی یاد شده- كه كمی نرم و سبك شدهاند- ادویه، نمك و زردچوبه بزنید. سپس برنج را با آب زعفران خوب تركیب كنید و بعد از آن كه دم كشید، با مواد فوق مخلوط كنید. اینك پنیر را در زعفران بغلتانید و هنگام كشیدن پلوی مخلوط، دور تا دور دیس تزئین نمائید.