Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:23

15
فروردین
پلوی مخلوط با پنیر سفید

پلوی مخلوط با پنیر سفید

طرز تهیه پلوی مخلوط با پنیر سفید

پلوی مخلوط با پنیر سفید

 

مواد لازم برای2-4 نفر:

 

 

برنج ایرانی............................................. 3 پیمانه

پیازچه ...................................................6 ساقه

روغن زیتون  ...........................................5 قاشق سوپخوری

قارچ  ....................................................150 گرم

هویج.................................................... 1 عدد متوسط

اسفناج................................................. 200 گرم

گل‌كلم سفید......................................... 100 گرم

كلم بروكلی ...........................................100 گرم

ادویه‌ی مخصوص پلوئی............................1 قاشق چایخوری

نمك، زردچوبه.........................................به میزان لازم

زعفران حل‌كرده .....................................به میزان لازم

پنیر سفید ............................................ 200 گرم

 

 

برنج را چند ساعت بخیسانید. بعد آبكش كنید و كنار بگذارید. اكنون در تابه‌ای پیازچه‌ی خردكرده را تفت دهید. قارچ را نیز ورقه كنید و به آن بیفزائید. هویج را به مدت 15 دقیقه آبپز كنید و ریز خرد نمائید. اسفناج را نیز خرد كنید و همراه با گل‌كلم و كلم بروكلی- كه به صورت گل خرد كرده‌اید- تفت دهید. حالا به مواد تفت خورده‌ی یاد شده- كه كمی نرم و سبك شده‌اند- ادویه، نمك و زردچوبه بزنید. سپس برنج را با آب زعفران خوب تركیب كنید و بعد از آن كه دم كشید، با مواد فوق مخلوط كنید. اینك پنیر را در زعفران بغلتانید و هنگام كشیدن پلوی مخلوط، دور تا دور دیس تزئین نمائید.

 

برچسب ها: قارچ، زردچوبه، پلوی مخلوط با پنیر سفید، پنیر سفید تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز