Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

23
اسفند
خوراك «بادمجان» و «ارده» یا باباقانوش

خوراك «بادمجان» و «ارده»  یا باباقانوش

طرز تهیه خوراك «بادمجان» و «ارده» یا باباقانوش

خوراك «بادمجان» و «ارده»  یا باباقانوش

 

 

 مواد لازم برای ۴ نفر:

 بادمجان .......................................................۱ كیلو

سیر ............................................................ ۶ حبه

ارده..............................................................۴ قاشق غذاخوری

لیموترش.......................................................۲ عدد

زیره‌ی آ‌سیاب شده ........................................۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ................................................. ۲ قاشق غذاخوری

نمك و فلفل ................................................ به میزان دلخواه

 

۱- بادمجان‌ها را بشوئید و خشك كنید. پوست آ‌نها را با نوك چاقو یا چنگال سوراخ كنید و در سینی فر به مدت یك ساعت در ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد كباب كنید. اگر بادمجان‌ها درشت باشند باید ۲۰ دقیقه بیشتر در فر بمانند. پس از خنك شدن، بادمجان‌ها را از وسط ببرید و گوشت و پوست آ‌نها را از هم جدا كنید.

۲- گوشت بادمجان‌ها را روی تخته، ساطوری كنید.

۳- سیر را پوست بكنید و خرد كنید و سپس روی بادمجان ساطوری بریزید و كمی هم با بادمجان خرد كنید.۴- ارده را روی مخلوط سیر و بادمجان بریزید و با یك همزن دستی مخلوط كنید.۵‑وقتی ارده و بادمجان كاملا مخلوط شدند، روغن زیتون را اضافه كنید و هم بزنید. ۶-آ‌ب لیموترش را روی آ‌ن بریزید و سپس زیره‌ی آ‌سیاب شده، نمك و فلفل را به آ‌ن اضافه كنید و كاملا هم بزنید و در ظرف‌های كوچك سرو كنید.

 

 

برچسب ها: روغن زیتون، لیموترش، خوراك «بادمجان» و «ارده» یا باباقانوش تعداد بازديد: 790 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز