رشته پلو قیصی (آذربایجان)
مواد لازم برای۴-۶ نفر:
برنج............................................................۲ پیمانه
رشته پلویی.................................................۱ پیمانه
برگه زرد آلو.................................................۱۰۰گرم
قیصی......................................................۱۰۰ گرم
كره..........................................................۱۰۰گرم
زعفران دم كرده.............................................۱ قاشق غذا خوری
نمك ، فلفل ، زردچوبه.................................... بمیزان لازم
پیاز داغ..................................................... ۳ قاشق غذا خوری
دارچین......................................................۱ قاشق چایخوری
شكر........................................................۱ قاشق غذا خوری
برنج را كه از ۳ ساعت قبل با نمك خیس كرده اید را درآبجوش بریزید; در حد آبكش شدن كه رسید رشته پلویی را اضافه كنید و چند جوش كه زد آنرا آبكش نمائید ، برگه زرد آلو و قیصی را حدود نیم ساعت در آب گرم خیس كنید بعد آنرا شسته و با كره داغ شده در ظرفی بریزد روی آنرا پیاز داغ، شكر ، زردچوبه و فلفل بریزید و كمی تفت دهید زعفران را نیز اضافه كنید، كف قابلمه را ازمواد ته دیگ مورد علاقه تان قرار دهید كمی برنج آبكش شده روی آن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزیدو اجازه دهید تا برنج دم بكشد ، برنج را در ظرف مناسب ریخته روی آنرا با برگه های قیصی ، كمی دارچین ، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزئین كنید .