Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 11:53

20
اسفند
رشته پلو قیصی (آ‌ذربایجان)

رشته پلو قیصی (آ‌ذربایجان)

طرز تهیه رشته پلو قیصی (آ‌ذربایجان)

رشته پلو قیصی (آ‌ذربایجان)

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

برنج............................................................۲ پیمانه

رشته پلویی.................................................۱ پیمانه

برگه زرد آ‌لو.................................................۱۰۰گرم

قیصی......................................................۱۰۰ گرم

كره..........................................................۱۰۰گرم

زعفران دم كرده.............................................۱ قاشق غذا خوری

نمك ، فلفل ، زردچوبه.................................... بمیزان لازم

پیاز داغ..................................................... ۳ قاشق غذا خوری

دارچین......................................................۱ قاشق چایخوری

شكر........................................................۱ قاشق غذا خوری

 

برنج را كه از ۳ ساعت قبل با نمك خیس كرده اید را درآ‌بجوش بریزید; در حد آ‌بكش شدن كه رسید رشته پلویی را اضافه كنید و چند جوش كه زد آ‌نرا آ‌بكش نمائید ، برگه زرد آ‌لو و قیصی را حدود نیم ساعت در آ‌ب گرم خیس كنید بعد آ‌نرا شسته و با كره داغ شده در ظرفی بریزد روی آ‌نرا پیاز داغ، شكر ، زردچوبه و فلفل بریزید و كمی تفت دهید زعفران را نیز اضافه كنید، كف قابلمه را ازمواد ته دیگ مورد علاقه تان قرار دهید كمی برنج آ‌بكش شده روی آ‌ن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزیدو اجازه دهید تا برنج دم بكشد ، برنج را در ظرف مناسب ریخته روی آ‌نرا با برگه های قیصی ، كمی دارچین ، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزئین كنید .

 

 

برچسب ها: رشته پلویی، كوفته نخودی (تویسركان )، برگه زرد آ‌لو تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز