كوفته شیرین (كرمانشاه)
مواد لازم برای۴-۶ نفر:
گوشت چرخ كرده...............................................................۲۵۰ گرم
برنج ..............................................................................۲۰۰ گرم
نعنا خشك...................................................................... ۲۵ گرم
شكر ..........................................................................۱۰۰ گرم
سركه.......................................................................... دو سوم لیوان
پیاز .............................................................................. ۱ عدد
تخم مرغ........................................................................۱ عدد
آب ..............................................................................۱ لیوان
نمك ، فلفل سیاه ، زردچوبه............................................ به میزان دلخواه
برنج را با كمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن كشیده شفته شود و سپس پیاز را رنده كنید و آب آنرا بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمائید ، بعد نمك و ادویه را نیز اضافه كرده و با دست ورز دهید مواد كه مخلوط شدند تخم مرغ را نیز بشكنید و با مواد كاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند،از مواد به اندازه یك پرتقال برداشته و به شكل تخم مرغ فرم دهید ، و كف ظرف بچینید، در ظرفی مناسب سركه را با آب، ۲ قاشق روغن و شكر تركیب نمائید روی حرارت قرار دهید تا كمی غلیظ شود سپس سس آماده شده را روی كوفتهها بریزید، با حرارت ملایم حدوداً یك ساعت زمان لازم است تا كوفته ها كاملامغز پخت شوند .