Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 12:58

20
اسفند
كوفته نخودی (تویسركان )

كوفته نخودی (تویسركان )

طرز تهیه كوفته نخودی (تویسركان )

كوفته نخودی (تویسركان )

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

گوشت مغز ران ...................................................................................۵۰۰گرم

نخود.................................................................................................۴۰۰ گرم

تخم مرغ..............................................................................................۱ عدد

پیاز داغ ..............................................................................................۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی...................................................................................۱ قاشق غذا خوری

سركه............................................................................................... یك دوم لیوان

شیره انگور........................................................................................ یك دوم لیوان

نمك ، فلفل ، زردچوبه .........................................................................به میزان دلخواه

خرمای هسته گرفته ، آ‌لو ، كشمش ، زرشك ، گردو.................................برای داخل كوفته ها

تخم مرغ آ‌بپز......................................................................................۱ عدد

 

نخود را به مدت ۱۲ ساعت خیس كنید و با گوشت دو تا سه بار از چرخ گوشت رد كنید سپس ادویه و نمك را اضافه كرده ، نیمی از پیاز داغ  را نیزبه مواد اضافه كنید و خوب ورزدهید ، تخم مرغ را نیز اضافه كرده و حدود ۱۰ دقیقه كاملا ورز دهید ، از مواد به اندازه یك پرتقال برداشته و كاملا گرد كنید وسط آ‌نرا سوراخی ایجاد كنید و از موادی كه برای داخل كوفته ذكر شده است به همراه یك قاشق چایخوری پیاز داغ داخل آ‌ن قرار داده و كوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آ‌ن بدهید.

در یك ظرف بزرگ مقداری پیاز داغ بریزید و با كمی روغن و رب گوجه فرنگی كمی تفت دهید ، ۲ لیتر آ‌ب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آ‌ب بجوش بیاید سپس كوفته ها را یكی یكی و آ‌هسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا كوفته ها سفت و بسته شوند ، حالا شعله را ملایم نموده تا مغز كوفته ها نیز بپزد بعد از ۲۰ دقیقه سركه و شیره را باهم تركیب كنید وبه سس كوفته ها اضافه كنید و ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا كوفته ها طعم  سركه شیره را بگیرند .

 

 

برچسب ها: شیره انگور، كوفته نخودی (تویسركان )، گوشت مغز ران تعداد بازديد: 514 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز