آش شیر ( تبریز، دریان )
مواد لازم برای۴-۶ نفر:
شیر.........................................................۱ لیتر
گندم پوست كنده...................................۳۰۰ گرم
نخود .....................................................۶۰ گرم
نمك و فلفل..............................................به میزان لازم
كشمش بی دانه ، گردو ،بادام.................... جهت تزيين
گندم را از شب قبل خیس نمائید و با یك لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی كه نخود پخته شود و گندم كاملا لعابدار شود ، سپس كمی نمك اضافه نمائید تا زمانی كه آب حبوبات كشیده شود ، در این زمان شیر را بیفزائید و شعله را ملایم نمائید تا آش غلیظ شود در پایان آش را در ظرف كشیده روی آنرا مقدار قابل توجهی كشمش شسته شده و گردوو بادام بریزید . در كنار این آش معمولا فالوده خانگی سرو می شود .