Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 20:16

20
اسفند
آ‌ش شیر ( تبریز، دریان )

آ‌ش شیر ( تبریز، دریان )

طرز تهیه آ‌ش شیر ( تبریز، دریان )

آ‌ش شیر ( تبریز، دریان )

 

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

شیر.........................................................۱ لیتر
گندم پوست كنده...................................۳۰۰ گرم
نخود .....................................................۶۰ گرم
نمك و فلفل..............................................به میزان لازم
كشمش بی دانه ، گردو ،بادام.................... جهت تزيين

گندم را از شب قبل خیس نمائید و با یك لیتر آ‌ب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی كه نخود پخته شود و گندم كاملا لعابدار شود ، سپس كمی نمك اضافه نمائید تا زمانی كه آ‌ب حبوبات كشیده شود ، در این زمان شیر را بیفزائید و شعله را ملایم نمائید تا آ‌ش غلیظ شود در پایان آ‌ش را در ظرف كشیده روی آ‌نرا مقدار قابل توجهی كشمش شسته شده و گردوو بادام بریزید . در كنار این آ‌ش معمولا فالوده خانگی سرو می شود .

برچسب ها: گندم پوست كنده، آ‌ش شیر ( تبریز، دریان )، كشمش تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز