آش مصطفی (اراك )
مواد لازم برای۴-۶ نفر:
برنج..................................۲۰۰ گرم
نخود.................................۱۰۰ گرم
برگ چغندر........................۵۰۰ گرم
كشك ..............................۱۵۰ گرم
پیاز داغ...............................۲ قاشق غذا خوری
نعنا خشك ، زردچوبه............۱ قاشق غذاخوری
نخود را كه از شب قبل خیس كرده اید را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهید پس از یك ساعت برنج را كه از قبل خیس كرده اید را اضافه كنید و اجازه دهید تا برنج كاملا پخته و نرم شود سپس سبزی برگ چغندر كه بیشتر به صورت خشك استفاده می شود و آن را خیس نموده اید به آش اضافه كنید هنگامی كه سبزی پخته شد پیاز داغ را به آش بیفزائید ، مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید روغن كه داغ شد ۱ قاشق زردچوبه بعد۱ قاشق نعنا خشك را در روغن بریزید و از روی شعله بر دارید و سریع به آش در حال جوش اضافه كنید این كار باعث می شود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد ، كشك در آخر اضافه می شود و شعله را خاموش كنید در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و كشك روی آش ریخته می شود .این آش در منطقه فرمهین غذای میهمانیها بوده است .