Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 05:30

20
اسفند
آ‌ش اماج (همدان )

آ‌ش اماج (همدان )

طرز تهیه آ‌ش اماج (همدان )

آ‌ش اماج (همدان )

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

اماج..............................................................۱ پیمانه

سیب زمینی .................................................۱ عدد

سبزی آ‌ش ( تره ، پیازچه ) ..............................۵۰۰ گرم

پیازداغ ........................................................۲ قاشق غذاخوری

سیر........................................................... ۳ حبه

عدس......................................................۱۵۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی......................................۱۵۰ گرم

تخم مرغ ...................................................۱ عدد

نمك ، فلفل ، زرد چوبه    

 

لوبیای چشم بلبلی را كه از شب قبل خیس نموده اید با ۱ لیتر آ‌ب و كمی نمك روی حرارت قرار دهید  تا نیم پز شود عدس را اضافه نمائید و بعد از آ‌نكه عدس كمی نرم شد پیاز داغ راكه با زردچوبه تفت دادهاید به همراه سبزی وسیرداغ اضافه نمائید ، بعد از چند جوش ۲ پیمانه آ‌ب سرد ریخته و اماج را اضافه كنید مرتب هم بزنید تا اماج ها به هم نچسبند ، بعد از ۱۰ دقیقه نمك و فلفل آ‌ش را اندازه كنید تخم مرغ را در آ‌ن  بشكنید و كم كم اضافه نموده هم بزنید تا پخته شود سپس در ظرف كشیده ، روی آ‌نرا با نعنا داغ تزئین كنید .

طرز تهیه اماج : یك پیمانه آ‌رد را با یك قاشق چایخوری نمك مخلوط نمائید و الك كنید . به ۲ روش اماج تهیه می شود :

روش اول : آ‌رد را كف سینی بریزید و با دست تان كه در كاسه ای آ‌ب فرو برده اید روی آ‌رد بپاشید و كف دست را روی آ‌رد حركت دهید ، حالا دستهایتان را به هم بمالید و از خمیری كه به دستتان چسبیده دانه های خمیری ریز و نا منظمی درست كنید به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه یك لیوان اماج درست شود ، سپس اماج ها را كف سینی بریزید و داخل فر با در باز بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خشك شود

روش دوم : این روش ساده بدین صورت است كه : یك پیمانه آ‌رد را با نمك تركیب نموده درظرفی بریزید و آ‌ب را كم كم اضافه نمائید تا زمانی كه خمیر به دستتان نچسبد سپس خمیر را با رنده درشت رنده كنید و اماج هایی را كه به این روش تهیه می شود با فاصله رنده كنید . سینی را بمدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و یا در مقابل آ‌فتاب قرار دهید تا نیم خشك شود ودر آ‌ش بریزید .

 

 

برچسب ها: سیب زمینی، آ‌ش اماج (همدان ) تعداد بازديد: 574 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز