Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 12:38

20
اسفند
آش آلو

آش آلو

طرز تهیه آش آلو

آش آلو

 

مواد لازم

 

برنج....................................................۲۰۰ گرم

لپه ....................................................۱۰۰ گرم

سبزی .............................................. ۵۰۰ گرم

گوشت چرخكرده..................................۲۰۰ گرم

پیازرنده شده...........................................۱ عدد

آ‌لو زرد یا آ‌لو سیاه.................................۲۰۰ گرم

نمك ، فلفل ، زردچوبه...........................به میزان لازم

نعنا داغ ، سیر داغ................................برای تزئین

پیاز داغ..............................................۲ قاشق غذاخوری

سركه.............................................. یك دوم پیمانه

شكر................................................ ۴ قاشق غذاخوری

*(تره ، جعفری ، گشنیز ، نعنا ، مرزه ، ترخون )

 

برنج را با ۱ لیتر آ‌ب  و كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا بصورت كته در آ‌ید ، سپس آ‌نرا با گوشت كوب برقی له كنید تا صاف شود ، پیاز داغ را با زردچوبه و كمی روغن تفت دهید و لپه را اضافه نموده ، نیم لیتر آ‌ب به آ‌ن اضافه كنید تا لپه پخته شود سپس برنج را نیز اضافه كنید و سبزی را كه از قبل شسته و خرد كرده اید در این زمان بیافزائید پس از چند جوش آ‌لو را كه حدود نیم ساعت با كمی آ‌ب خیس  كرده اید را شسته و به آ‌ش بیافزائید ، اگر لازم بود كمی آ‌ب جوش اضافه نمائید ،۲۰۰ گرم گوشت را با یك پیاز رنده شده تر كیب كنید و سر گنجشكی آ‌ماده كرده و داخل آ‌ش بریزید ، پس از آ‌نكه تمام مواد پخته شد شكر را با سركه مخلوط نموده و به آ‌ش اضافه نمائید آ‌ش كه جا افتاد ، در ظرف كشیده و روی آ‌نرا با پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ  تز ئین نمائید .

 

 

برچسب ها: گوشت چرخكرده، آش آلو، آ‌لو سیاه، آ‌لو زرد تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز