Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 22:20

20
اسفند
آ‌ش گوجه فرنگی ( همدان)

آ‌ش گوجه فرنگی ( همدان)

طرز تهیه آ‌ش گوجه فرنگی ( همدان)

آ‌ش گوجه فرنگی ( همدان)

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

سبزی  ( جعفری ، نعنا ، تره ).......................۵۰۰ گرم

برنج.........................................................۱۵۰ گرم

لپه..........................................................۱۵۰ گرم

گوجه فرنگی ...........................................۷۰۰ گرم

پیاز...........................................................۲ عدد

رب گوجه فرنگی.........................................۱ قاشق غذاخوری

نعنا داغ.....................................................برای تزئین

نمك ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، روغن...............به میزان لازم

 

پیازرا نگینی خرد نمائید و با مقداری روغن در ظرف ریخته ، حرارت دهید تا طلایی رنگ شود سپس  زردچوبه و فلفل را اضافه نمائید و كمی كه تفت خورد،  رب را اضافه نموده كمی تفت دهید ، سپس ۲ لیتر آ‌ب اضافه كرده ، لپه و برنج شسته شده را به آ‌ن اضافه كنید ، اجازه دهید تا این مواد كاملا پخته شود و بعد سبزی را كه خرد شده است به همراه گوجه فرنگی فیله شده به آ‌ش اضافه كرده و حرارت را ملایم نمائید تا زمانی كه آ‌ش شما لعابدار و جا افتاده شود در این زمان نمك آ‌ش را اندازه نمائید . روی آ‌ش با مقداری نعنا داغ تز ئین میشود و چاشنی این آ‌ش مقداری آ‌ب لیمو ترش تازه یا آ‌بغوره می باشد .

برچسب ها: رب گوجه فرنگی، لپه، آ‌ش گوجه فرنگی ( همدان) تعداد بازديد: 441 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز