Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 11:38

17
اسفند
آ‌ش سبزی (شیراز)

آ‌ش سبزی (شیراز)

طرز تهیه آ‌ش سبزی (شیراز)

آ‌ش سبزی (شیراز)

 

 

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

گوشت سردست گوسفندی (با استخوان )..........................................۵۰۰ گرم

سبزی ( تره ، ترخان ، شوید )...........................................................۴۰۰ گرم

نخود............................................................................................۱۰۰ گرم

عدس..........................................................................................۱۰۰ گرم

لوبیا قرمز ....................................................................................۱۰۰ گرم

برنج ...........................................................................................۱۰۰ گرم

پیاز................................................................................................۱ عدد

پیاز داغ..........................................................................................۳ قاشق غذاخوری

نمك ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، زردچوبه ..............................................بمیزان لازم

ترخان خشك .................................................................................۲ قاشق غذا خوری

 

حبوبات را از ۱۲ ساعت قبل  با مقداری آ‌ب سرد خیس كنید و آ‌ب ظرف را خالی كرده و مجددا به حبوبات آ‌ب اضافه كنید و با مقداری نمك  روی حرارت قرار دهید تا پخته شود . گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز ، زردچوبه و یك لیتر آ‌ب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا پخته شود. برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید ، و بعد از پخت كامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه كنید ، گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوانهای آ‌نرا جداكرده وگوشت را بكوبید سپس به همراه آ‌ب گوشت به آ‌ش بیفزائید ، نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن ، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده وبه صورت داغ به آ‌ش در حال جوش اضافه كنید سبزی ترخان خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یك سوم از آ‌ش را در ظرفی جداگانه بكوبید و سپس به آ‌ش بیفزائید . این آ‌ش از دسته آ‌شهای نذری در شیراز می باشد كه در ماه رمضان و تاسوعا ، عاشورا به عنوان نذر پخته می شود .

برچسب ها: آ‌ش سبزی (شیراز)، لوبیا قرمز، ترخان خشك تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز