Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 03:15

17
اسفند
آ‌ش بادنجان (ملایر)

آ‌ش بادنجان (ملایر)

طرز تهیه آ‌ش بادنجان (ملایر)

آ‌ش بادنجان (ملایر)

 

 

مواد لازم برای۴-۶ نفر:

 

كشك................................................۲۰۰ گرم

بادنجان.............................................۱ كیلو گرم

لوبیا سفید....................................۱۰۰ گرم

لوبیا چیتی....................................۱۰۰ گرم

لوبیا قرمز......................................۱۰۰ گرم

نخود...........................................۸۰ گرم

بلغور گندم .................................۲۵۰ گرم

گوشت گوسفندی پر چرب.............۳۰۰ گرم

نمك و فلفل سیاه ، زردچوبه...........بمیزان دلخواه

آ‌ب..............................................۲ لیتر

روغن...........................................۱۰۰ گرم

نعنا داغ........................................۱ قاشق سوپخوری

سیر داغ .....................................۱ قاشق غذاخوری

پیاز داغ........................................۴ قاشق غذا خوری ( ۳ عدد )

 

گوشت رابا یك عدد پیاز خام و یك لیتر آ‌ب و فلفل روی حرارت میگزاریم تا كاملا پخته شود سپس گوشت را خارج نموده و ریش ریش میكنیم . حبوبات (نخود و لوبیا ) كه از شب قبل (۱۲) ساعت خیس كرده ایم را با مقداری نمك به آ‌ب گوشت اضافه میكنیم تامغز پخته شوند بعد بلغور گندم را اضافه میكنیم تا لعاب بدهد

 با دمجانها را پوست گرفته و خرد میكنیم و با مقداری روغن سرخ كرده كمی زردچوبه به آ‌ن افزوده و بعد به حبوبات اضافه میكنیم بعد از چند جوش نیمی از پیاز داغ و سیر داغ ونعنا داغ  را به همراه گوشت ریش شده به آ‌ش می افزائیم وقتی آ‌ش جا افتاده و لعابدار شد كشك را اضافه نموده هم زده و شعله را خاموش میكنیم .آ‌ش را داخل ظرف كشیده و روی آ‌نرا با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و كشك تزئین میكنیم .

برچسب ها: لوبیا سفید، گوشت گوسفندی، آ‌ش بادنجان (ملایر)، بادنجان تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز