آش غلغل (شوشتر )
مواد لازم:
سردست گوساله..................................................۵۰۰ گرم
باقلای زرد ( لپه باقالی ) .......................................۱۰۰ گرم
گندم پوست كنده..................................................۱۵۰گرم
برنج....................................................................۵۰ گرم
نخود.................................................................۱۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی................................................۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز .........................................................۱۰۰گرم
عدس..............................................................۱۰۰ گرم
نعنا داغ ، سیر داغ..............................................بمیزان دلخواه
نمك ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز..............................بمیزان لازم
زردچوبه ، پودر لیمو عمانی..................................۱ قاشق غذا خوری
برنج و گندم را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا پخته و نرم شود ، گوشت را با ۱ عدد پیاز خام ومقداری آب روی حرارت قرار دهید تا كاملا پخته شود ، حبوبات را كه از شب قبل خیس نموده اید به تر تیب پخت اول نخود را بپزید كمی كه نیم پز شد لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را اضافه كنید و بعد از آنكه نیم پز شدند لپه باقالی را به همراه عدس اضافه كنید تا زمانی كه كاملا پخته شوند ، گندم و برنج پخته شده را به حبوبات اضافه نموده و با گوشت كوب برقی كمی حبوبات را نرم كنید ،در این زمان روغن را داغ كنید وزردچوبه و فلفل را تفت داده به آش اضافه نمائید، گوشت را از ظرف خارج كنید و آنرا بكوبید یا ریش كنید و داخل آش بریزید، آب گوشت را نیزبه همراه پودر لیمو عمانی در آش ریخته و اجازه دهید تا آش شما كاملا جا افتاده و لعابدار شود در پایان روی آش را با فلفل و پودر لیمو عمانی و كمی نعنا داغ تزئین كنید .