Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:06

17
اسفند
قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

قیمه نثار  (غذای سنتی قزوین)

طرز تهیه قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)

قیمه نثار  (غذای سنتی قزوین)

 

 

 

مواد لازم برای ۴-۶ نفر:

 

گوشت مغز ران گوسفندی.................................۵۰۰ گرم

برنج...................................................................۶ پیمانه

زرشك................................................................۲ قاشق غذاخوری

شكر..................................................................۱ قاشق غذاخوری

پیاز داغ..............................................................۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی..................................................۱ قاشق غذاخوری

خلا ل پرتقال شیرین شده.....................................۱ قاشق غذاخوری

خلال بادام..........................................................۱ قاشق غذاخوری

خلال پسته.........................................................۱ قاشق غذاخوری

گلاب.................................................................۱ قاشق غذاخوری

دارچین ، هل ، زیره..............................................۱ قاشق چایخوری

كره..................................................................۱۰۰ گرم

زعفران آ‌بگرفته غلیظ...............................................۱ قاشق چایخوری

نمك ، فلفل ، زردچوبه .............................................به میزان لازم

 

برنج را از قبل خیس كرده و دم كنید . گوشت را بصورت قیمه ای خرد كنید و با پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، فلفل سیاه ، زرد چوبه و كمی روغن تفت دهید ، با ۲ پیمانه آ‌ب روی حرارت قرار دهید وحدود یك ساعت بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه كنید تا گوشت كاملا مغز پخت شود .

- خلال بادام خیس خورده را در كمی كره تفت دهید

- خلال پسته را نیز در گلاب خیس كنید ، سپس در كمی كره تفت دهید

- زرشك شسته و خیس خورده را با كمی كره تفت دهید شكر را روی آ‌ن بریزید و شعله را خاموش كنید .

- یك پیمانه از برنج را كه دم كشیده است با زعفران تركیب نموده و برنج زعفرانی را آ‌ماده كنید.

تزئین : برنج گرم را داخل قالب میان تهی ، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آ‌ید سپس آ‌نرا در دیس بر گردانید ، درقسمت میان تهی قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آ‌نرا با نوارهای برنج زعفرانی، زرشك، خلال پسته ، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزئین كنید  روی همه مواد آ‌ماده شده از ادویه ذكر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آ‌ن لذت ببرید .

 

 

برچسب ها: گلاب، زعفران، زرشك، قیمه نثار (غذای سنتی قزوین) تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز