Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:30

16
اسفند
سمبوسه با سس تمبر هندی

سمبوسه با سس تمبر هندی

طرز تهیه سمبوسه با سس تمبر هندی

سمبوسه با سس تمبر هندی

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

گوشت چرخ‌كرده..................................................۲۵۰ گرم

سیب‌زمینی پخته.................................................۱ كیلو گرم

تره و جعفری.......................................................۲۵۰ گرم

عصاره تمبر هندی.................................................یك دوم پیمانه

پیازداغ.................................................................۲ قاشق غذا خوری

نمك، فلفل............................................................به میزان لازم

ادویه كاری و زردچوبه .............................................به میزان لازم

نان لواش و روغن................................................... به میزان لازم

سس تمبر هندی:...................................................به میزان لازم

رب گوجه فرنگی.....................................................۱ قاشق غذا خوری

عصاره تمبر هندی...................................................یك دوم پیمانه

سركه..................................................................یك چهارم پیمانه

شكر ..................................................................۱ قاشق چایخوری

روغن مایع............................................................۱ قاشق غذا خوری

نمك و فلفل.......................................................... به میزان لازم

 

پیازداغ را با مقداری روغن و ادویه روی حرارت قرار می‌دهیم و سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه می‌كنیم تا زمانی كه رنگ گوشت تغییر كند. بعد سیب زمینی‌های پخته را پوست گرفته، خرد كرده همراه با تره و جعفری و به گوشت اضافه می‌كنیم و در نهایت عصاره تمبر هندی را می‌افزاییم.

نان‌های لواش را به شكل مستطیل و به ابعاد ۲۰*۷ سانتی متر برش می‌زنیم و از مخلوط سردشده، یك قاشق غذاخوری  در یك گوشه مستطیل نان قرار داده و آن را به شكل مثلث تا می‌زنیم. در آخر لبه نان را با مقداری آب و آرد كه خمیر نسبتا رقیقی شده است می‌چسبانیم تا سمبوسه ها باز نشوند و بعد در روغن غوطه‌ور داغ سرخ می‌كنیم.

طرز تهیه سس تمبر هندی: همه مواد سس را با هم تركیب كرده و روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از چند جوش، سس آماده است.

برچسب ها: سركه، سمبوسه با سس تمبر هندی، گوشت چرخ‌كرده تعداد بازديد: 1322 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز