سمبوسه با سس تمبر هندی
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخكرده..................................................۲۵۰ گرم
سیبزمینی پخته.................................................۱ كیلو گرم
تره و جعفری.......................................................۲۵۰ گرم
عصاره تمبر هندی.................................................یك دوم پیمانه
پیازداغ.................................................................۲ قاشق غذا خوری
نمك، فلفل............................................................به میزان لازم
ادویه كاری و زردچوبه .............................................به میزان لازم
نان لواش و روغن................................................... به میزان لازم
سس تمبر هندی:...................................................به میزان لازم
رب گوجه فرنگی.....................................................۱ قاشق غذا خوری
عصاره تمبر هندی...................................................یك دوم پیمانه
سركه..................................................................یك چهارم پیمانه
شكر ..................................................................۱ قاشق چایخوری
روغن مایع............................................................۱ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل.......................................................... به میزان لازم
پیازداغ را با مقداری روغن و ادویه روی حرارت قرار میدهیم و سپس گوشت چرخكرده را اضافه میكنیم تا زمانی كه رنگ گوشت تغییر كند. بعد سیب زمینیهای پخته را پوست گرفته، خرد كرده همراه با تره و جعفری و به گوشت اضافه میكنیم و در نهایت عصاره تمبر هندی را میافزاییم.
نانهای لواش را به شكل مستطیل و به ابعاد ۲۰*۷ سانتی متر برش میزنیم و از مخلوط سردشده، یك قاشق غذاخوری در یك گوشه مستطیل نان قرار داده و آن را به شكل مثلث تا میزنیم. در آخر لبه نان را با مقداری آب و آرد كه خمیر نسبتا رقیقی شده است میچسبانیم تا سمبوسه ها باز نشوند و بعد در روغن غوطهور داغ سرخ میكنیم.
طرز تهیه سس تمبر هندی: همه مواد سس را با هم تركیب كرده و روی حرارت قرار میدهیم. بعد از چند جوش، سس آماده است.