Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 03:22

16
اسفند
خوراك قلب (آ‌ذربایجان)

خوراك قلب (آ‌ذربایجان)

طرز تهیه خوراك قلب (آ‌ذربایجان)

خوراك قلب (آ‌ذربایجان)

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

قلب گوسفند......................................۳ عدد

پیاز ..................................................۳ عدد

فلفل دلمه ای....................................۱ عدد

گوجه فرنگی......................................۳ عدد

فلفل سیاه، پودر آویشن......................به مقدار لازم

زردچوبه، نمك...................................به مقدار لازم

روغن یا كره......................................به میزان لازم

 

ابتدا قلب‌ها را شسته و خرد می‌كنیم (در صورت دلخواه می توان از مقداری جگر نیز به همراه قلب استفاده كرد كه در این صورت خوراك لذیذتر خواهد شد).

پیازها را به صورت خلال خرد كرده، با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا آ‌ب پیاز كشیده و طلائی رنگ شود; سپس قلب‌های خرد شده را با پیاز تفت می‌دهیم و بعد فلفل سبز را كه به صورت نگینی خرد شده اضافه كرده و كمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز كه از قبل فیله و خرد كرده‌ایم به همراه ادویه‌ها با مواد كمی تفت می‌دهیم و در آ‌خر یك پیمانه آ‌ب جوش در خوراك می‌ریزیم و با شعله كم منتظر می‌مانیم تا بپزد. پس از ۲۰ دقیقه خوراك آ‌ماده است.

برچسب ها: فلفل دلمه ای، خوراك قلب (آ‌ذربایجان)، قلب گوسفند تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز