خوراك قلب (آذربایجان)
مواد لازم برای ۴ نفر:
قلب گوسفند......................................۳ عدد
پیاز ..................................................۳ عدد
فلفل دلمه ای....................................۱ عدد
گوجه فرنگی......................................۳ عدد
فلفل سیاه، پودر آویشن......................به مقدار لازم
زردچوبه، نمك...................................به مقدار لازم
روغن یا كره......................................به میزان لازم
ابتدا قلبها را شسته و خرد میكنیم (در صورت دلخواه می توان از مقداری جگر نیز به همراه قلب استفاده كرد كه در این صورت خوراك لذیذتر خواهد شد).
پیازها را به صورت خلال خرد كرده، با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا آب پیاز كشیده و طلائی رنگ شود; سپس قلبهای خرد شده را با پیاز تفت میدهیم و بعد فلفل سبز را كه به صورت نگینی خرد شده اضافه كرده و كمی تفت میدهیم. گوجهفرنگیها را نیز كه از قبل فیله و خرد كردهایم به همراه ادویهها با مواد كمی تفت میدهیم و در آخر یك پیمانه آب جوش در خوراك میریزیم و با شعله كم منتظر میمانیم تا بپزد. پس از ۲۰ دقیقه خوراك آماده است.