آبگوشت لوبیا سفید (كاشان)
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوسفندی با استخوان........................۴۰۰ گرم
پیاز...............................................................۱ عدد
رب گوجه فرنگی.............................................۱ قاشق غذا خوری
لوبیا سفید....................................................۲۰۰ گرم
نمك، فلفل و زردچوبه......................................به میزان لازم
لوبیا را كه از شب قبل خیس خورده است با گوشت، پیاز چند قاچ و دو لیتر آب روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. در این حالت كف روی آن را برمیداریم; سپس رب گوجه فرنگی و ادویهجات را با مقداری روغن تفت داده به آبگوشت اضافه میكنیم، شعله را ملایم كرده و اجازه میدهیم تا مواد كاملا پخته و آبگوشت لعابدار شود. زمانی كه آبگوشت به تعداد نفرات شد، آن را از روی شعله برداشته به همراه ترشی و پیاز سرو میكنیم.