كباب كوبیده زعفرانی ممتاز البرز
مواد لازم برای یك پرس :
گوشت بره گوسفندی.......................۲۱۰ گرم
پیاز چرخ شده*............................. ۴۰ گرم
زعفران آسیاب شده..............................كمی
نمک.........................................به مقدار لازم
ابتدا گوشت بره را با چرخ دنده درشت سپس چرخ دندهریز چرخ میكنیم. بعد پیاز را چرخ میكنیم و همراه با نمك و گوشت به مدت نیمساعت ورز میدهیم; برای هر سیخ كباب زعفران اعلا اضافه میكنیم سپس گوشتهای آماده شده را به سیخ كشیده و روی شعله گازهای مخصوص كبابپزی میگذاریم و هرچند ثانیه سیخها را میچرخانیم تا به پخت كامل برسد.
سیخهای كباب را همراه با گوجه كبابی، ریحان، پیاز و سیبزمینی سرخ كرده تزئین و سرو مینماییم.