Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 13:50

14
اسفند
آبگوشــت كشـــك و بادمــجان (كرمان)

آبگوشــت كشـــك و بادمــجان  (كرمان)

طرز تهیه آبگوشــت كشـــك و بادمــجان (كرمان)

آبگوشــت كشـــك و بادمــجان  (كرمان)

 

 

 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

  

كشك سائیده..............................................1 پیمانه

گوشت چرب با استخوان................................500 گرم

نخود و لوبیا سفید.........................................200 گرم

سیب‌زمینی پوست‌كنده ............................... 1 عدد

پیاز چهارقاچ.................................................یك عدد متوسط

بادمجان قلمی..............................................8 عدد

چغندر ورقه‌شده............................................1 عدد

خیار............................................................4 عدد

نمك، فلفل، زردچوبه.......................................به میزان لازم

 

گوشت را با استخوان همراه با پیاز و حبوباتی كه از شب قبل خیس نموده‌ایم روی حرارت قرار می‌دهیم؛ بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سپس سیب‌زمینی را اضافه می‌كنیم پس از پخت سیب‌زمینی آن را از روی حرارت برمی‌داریم.

آب این غذا نباید خیلی كم باشد. بادمجان‌ها را پوست گرفته و پس از خیس نمودن در آب و خشك كردن، در روغن سرخ می‌كنیم و كنار می‌گذاریم. چغندرها را كف همان ظرف گذاشته و روی آنها را بادمجان می‌چینیم؛ كمی از آب گوشت را روی آن ریخته و در تابه را می‌گذاریم تا پخته شوند. سپس نیمی از بادمجان‌ها را با مقداری آبگوشت و كشك مخلوط كرده و می‌كوبیم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملایم می‌كنیم تا گرم بماند.

بقیه بادمجان‌ها را با چغندر پخته در دیس می‌كشیم و كنار ظرف را با خیار پوست كنده و ساطوری تزئین می‌كنیم. مردم كرمان معتقدند كه چغندر و خیار گرمی و سودای بادمجان را مهار می‌كند.

 

برچسب ها: چغندر، سیب‌زمینی، آبگوشــت كشـــك و بادمــجان تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز