Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:02

14
اسفند
خورش بزقرمه (كرمان)

خورش بزقرمه  (كرمان)

طرز تهیه خورش بزقرمه (كرمان)

خورش بزقرمه  (كرمان)

 

 

 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

  كشك سائیده     3 پیمانه

گوشت سردست و ماهیچه پرچربی بزغاله...........1 كیلو

نخود نیم‌كوب..................................................2 پیمانه

سیر كوبیده...................................................1 بته

سیر داغ......................................................به میزان لازم

زعفران آب‌گرفته........................................... 1 قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری ..............................................5 عدد

نمك، زردچوبه و فلفل.................................. به میزان لازم

 

گوشت، پیاز، سیر كوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم كنید و پس از دو ساعت كشك را به همراه زردچوبه و كمی نمك و فلفل اضافه نمایید و در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار كم كنید تا غذا ریز جوش بزند و آب آن لعابدار و غلیظ شود. در پایان بزقرمه را درظرف كشیده و روی آنرا با سیر داغ و زعفران آب‌گرفته تزئین نمایید.

بزقرمه را هم با نان می‌توانید بخورید و هم به صورت خورش در كنار برنج میل كنید. به دلیل استفاده از گوشت بزغاله كه بر خلاف گوشت بز بسیار لطیف و خوشمزه است، این غذا را بزقرمه یعنی قرمه بزغاله می‌نامند.

برچسب ها: زعفران، نخود، خورش بزقرمه (كرمان) تعداد بازديد: 935 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز