Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:01

7
اسفند
كیـك پـیتـزا

كیـك پـیتـزا

طرز تهیه كیـك پـیتـزا

كیـك پـیتـزا

 

مــواد لازم برای تهیه خمیر:

 

آرد........................................... 5/1 پیمانه

مایه‌خمیر فوری ............................1 قاشق چایخوری

شكر........................................ 1 قاشق چایخوری

نمك .........................................یك‌دوم قاشق چایخوری

آب گرم ....................................یك‌دوم پیمانه

شیر گرم ..................................یك‌دوم پیمانه

روغن مایع .............................1 قاشق چایخوری

 

 

مواد لازم میانی:

پیاز ...................................................1 عدد

روغن ................................................به میزان لازم

ادویه ...............................................یك‌دوم قاشق چایخوری

گوشت چرخكرده ...............................100 گرم

رب گوجه‌فرنگی ...............................1 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی .....................................2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای خردشده ......................2 قاشق سوپخوری

هویج پخته و خردشده .......................1 عدد

قارچ ..............................................200 گرم

آویشن ............................................یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك ...............................................به میزان لازم

پنیر موزارلا ......................................100 گرم

زرده تخم مرغ .................................1 عدد

زعفران دمكرده ...............................1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیـه:

 

تمام مواد خشك را با هم مخلوط نمایید. سپس آب گرم را با شیر گرم مخلوط كنید و روغن مایع را بیفزایید. آنگاه آرد را به این مایه اضافه كنید و هم بزنید تا به‌صورت خمیر شود. اگر خمیر خیلی چسبنده بود، كمی آرد اضافه نمایید. روی خمیر را بپوشانید و حدود یكساعت آن را در محیط نسبتا گرم و تاریك قرار دهید.

خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و تمام سطح قالب لوف را چرب نمایید. كف و اطراف قالب را با خمیر بپوشانید. سپس مواد گوشتی آماده را درون خمیر بریزید و روی آن پنیر موزارلا بریزید. آنگاه بقیه خمیر را با وردنه باز نموده و روی درِ قالب قرار دهید. حالا تمام سطح خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران دمكرده آغشته كنید و قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به‌مدت 40 دقیقه قرار دهید تا سطح كیك طلایی شود. 

روش تهیه مواد میانی:

پیاز را نگینی خرد كنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس ادویه را بیفزایید و گوشت چرخكرده را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه نمایید. مخلوط را كاملا هم بزنید تا گوشت سرخ شود. آنگاه نخودفرنگی، فلفل دلمه‌ای و هویج پخته و خردشده را بیفزایید. حالا قارچ سرخ‌شده را اضافه كنید و در پایان آویشن و نمك را بیفزایید. هنگامی كه تمامی مواد سرخ شدند، برای داخل خمیر مورد استفاده قرار دهید.

 

 

برچسب ها: ادویه، قارچ، پنیر موزارلا، گوشت چرخكرده، كیـك پـیتـزا، مایه‌خمیر تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز