كیـك پـیتـزا
مــواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد........................................... 5/1 پیمانه
مایهخمیر فوری ............................1 قاشق چایخوری
شكر........................................ 1 قاشق چایخوری
نمك .........................................یكدوم قاشق چایخوری
آب گرم ....................................یكدوم پیمانه
شیر گرم ..................................یكدوم پیمانه
روغن مایع .............................1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
پیاز ...................................................1 عدد
روغن ................................................به میزان لازم
ادویه ...............................................یكدوم قاشق چایخوری
گوشت چرخكرده ...............................100 گرم
رب گوجهفرنگی ...............................1 قاشق سوپخوری
نخودفرنگی .....................................2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خردشده ......................2 قاشق سوپخوری
هویج پخته و خردشده .......................1 عدد
قارچ ..............................................200 گرم
آویشن ............................................یكدوم قاشق چایخوری
نمك ...............................................به میزان لازم
پنیر موزارلا ......................................100 گرم
زرده تخم مرغ .................................1 عدد
زعفران دمكرده ...............................1 قاشق سوپخوری
روش تهیـه:
تمام مواد خشك را با هم مخلوط نمایید. سپس آب گرم را با شیر گرم مخلوط كنید و روغن مایع را بیفزایید. آنگاه آرد را به این مایه اضافه كنید و هم بزنید تا بهصورت خمیر شود. اگر خمیر خیلی چسبنده بود، كمی آرد اضافه نمایید. روی خمیر را بپوشانید و حدود یكساعت آن را در محیط نسبتا گرم و تاریك قرار دهید.
خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و تمام سطح قالب لوف را چرب نمایید. كف و اطراف قالب را با خمیر بپوشانید. سپس مواد گوشتی آماده را درون خمیر بریزید و روی آن پنیر موزارلا بریزید. آنگاه بقیه خمیر را با وردنه باز نموده و روی درِ قالب قرار دهید. حالا تمام سطح خمیر را با زرده تخم مرغ و زعفران دمكرده آغشته كنید و قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بهمدت 40 دقیقه قرار دهید تا سطح كیك طلایی شود.
روش تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی خرد كنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس ادویه را بیفزایید و گوشت چرخكرده را به همراه رب گوجهفرنگی اضافه نمایید. مخلوط را كاملا هم بزنید تا گوشت سرخ شود. آنگاه نخودفرنگی، فلفل دلمهای و هویج پخته و خردشده را بیفزایید. حالا قارچ سرخشده را اضافه كنید و در پایان آویشن و نمك را بیفزایید. هنگامی كه تمامی مواد سرخ شدند، برای داخل خمیر مورد استفاده قرار دهید.