مرغ با پاستا و بروكلی
مواد لازم برای 4 نفر:
كلم بروكلی ریز گلكرده 115 گرم
كره 50 گرم
فیلهی مرغ باریك خردكرده 2 عدد
سیر خردكرده 2 حبه
پاستای پنه پخته 400 گرم
خامهی پاستوریزه 200 میلیلیتر
آب مرغ یك دوم پیمانه 125 میلیلیتر
پنیر پارمزان رندهكرده 90 گرم
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
بروكلی را حدود 2 دقیقه در آب و نمك بجوشانید. بعد در صافی بریزید و زیر آب سرد قرار دهید. سپس صافی را خوب تكان دهید و بگذارید آب آن گرفته شود. حالا فیلهی مرغ را- كه با نمك و فلفل مزهدار كردهاید- با سیر و كره به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت مرغ سفید شود. اكنون خامه و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 5-10 دقیقه حرارت دهید. گاهی مخلوط را هم بزنید تا مرغ بپزد و آب آن كم و غلیظ شود. سپس بروكلی، نمك، فلفل و پنیر را اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط سازید. صبر كنید تا مخلوط، یكی دو جوش بزند. آنگاه پاستا را به آن بیفزائید. بعد در ظرف پذیرائی بكشید و همراه با پنیر پارمزان رندهكرده، میل نمائید.
یادآوری: میتوانید بهجای بروكلی، از ترهفرنگی استفاده كنید كه دارای مواد مغذی مهمی میباشد. در صورت استفاده از تره فرنگی، آن را با مرغ تفت دهید تا بپزد.