Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 07:11

7
اسفند
مرغ با پاستا و بروكلی

مرغ با پاستا و بروكلی

طرز تهیه مرغ با پاستا و بروكلی

 مرغ با پاستا و بروكلی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 

كلم بروكلی ریز گل‌‌كرده     115 گرم

كره     50 گرم

فیله‌ی مرغ باریك خردكرده     2 عدد

سیر خردكرده     2 حبه

پاستای پنه پخته     400 گرم

خامه‌ی پاستوریزه     200 میلی‌لیتر

آب مرغ یك دوم پیمانه     125 میلی‌لیتر

پنیر پارمزان رنده‌كرده     90 گرم

نمك و فلفل سیاه     به مقدار لازم

 

بروكلی را حدود 2 دقیقه در آب و نمك بجوشانید. بعد در صافی بریزید و زیر آب سرد قرار دهید. سپس صافی را خوب تكان دهید و بگذارید آب آن گرفته شود. حالا فیله‌ی مرغ را- كه با نمك و فلفل مزه‌دار كرده‌اید- با سیر و كره به خوبی تفت دهید تا رنگ گوشت مرغ سفید شود. اكنون خامه و آب مرغ را بیفزائید و به مدت 5-10 دقیقه حرارت دهید. گاهی مخلوط را هم بزنید تا مرغ بپزد و آب آن كم و غلیظ شود. سپس بروكلی، نمك، فلفل و پنیر را اضافه كنید و مواد را به خوبی مخلوط سازید. صبر كنید تا مخلوط، یكی دو جوش بزند. آن‌گاه پاستا را به آن بیفزائید. بعد در ظرف پذیرائی بكشید و همراه با پنیر پارمزان رنده‌كرده، میل نمائید.

یادآوری: می‌توانید به‌جای بروكلی، از تره‌فرنگی استفاده كنید كه دارای مواد مغذی مهمی می‌باشد. در صورت استفاده از تره فرنگی، آن را با مرغ تفت دهید تا بپزد.

 

برچسب ها: فیله‌ی مرغ، مرغ با پاستا و بروكلی، كلم بروكلی، خامه‌ی پاستوریزه تعداد بازديد: 435 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز