خوراك فیلهی ماهی و اسفناج
مواد لازم برای 4-6 نفر:
فیلهی ماهی 750 گرم
اسفناج 500 گرم
كره 30 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
شیر 1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه یكدوم پیمانه
پنیر گودای رندهكرده 1 پیمانه
خردهنان یكدوم پیمانه
پنیر گودای اضافی یكدوم پیمانه
ماهی را بخارپز كنید تا كمی نرم و پخته شود. اسفناج را نیز جداگانه بخارپز كنید. كره را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق آب كنید و آرد را 1 دقیقه در آن تفت دهید. بهتدریج شیر را بیفزائید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمك و فلفل را نیز اضافه نمائید. سپس در كاسهی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردكرده را بریزید، سس را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینك در كف كاسههای نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهمكرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید. اكنون خردهنان و پنیر اضافی را مخلوط كنید و روی اسفناجها بپاشید. حالا در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بهمدت 30 دقیقه در طبقهی وسط بپزید. آنگاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمائید.