Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:09

4
اسفند
خوراك فیله‌ی ماهی و اسفناج

خوراك فیله‌ی ماهی و اسفناج

طرز تهیه خوراك فیله‌ی ماهی و اسفناج

 خوراك فیله‌ی  ماهی و اسفناج

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 

فیله‌ی ماهی     750 گرم

اسفناج     500 گرم

كره    30 گرم

آرد     1 قاشق سوپخوری

شیر     1 پیمانه

نمك و فلفل     به میزان لازم

خامه     یك‌دوم پیمانه

پنیر گودای رنده‌كرده     1 پیمانه

خرده‌نان     یك‌دوم پیمانه

پنیر گودای اضافی     یك‌دوم پیمانه

 

 

ماهی را بخارپز كنید تا كمی نرم و پخته شود. اسفناج را نیز جداگانه بخارپز كنید. كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب كنید و آرد را 1 دقیقه در آن تفت دهید. به‌تدریج شیر را بیفزائید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمك و فلفل را نیز اضافه نمائید. سپس در كاسه‌ی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردكرده را بریزید، سس را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اینك در كف كاسه‌های نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم‌كرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید. اكنون خرده‌نان و پنیر اضافی را مخلوط كنید و روی اسفناج‌ها بپاشید. حالا در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به‌مدت 30 دقیقه در طبقه‌ی وسط بپزید. آن‌گاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمائید.

 

 

 

 

برچسب ها: اسفناج، خوراك فیله‌ی ماهی و اسفناج، فیله‌ی ماهی، پنیر گودای تعداد بازديد: 498 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز