Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 06:53

4
اسفند
گِراتِن با ماهی كپور

گِراتِن با ماهی كپور

طرز تهیه گِراتِن با ماهی كپور

 گِراتِن با ماهی كپور

 

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 ماهی بخارپز بدون تیغ     1 عدد (حدود 1 كیلوگرم)

بادمجان سرخ‌كرده     10 عدد

سس سفید     2 پیمانه

پنیر موزارلا     150 گرم

سیر رنده‌كرده     3 تا 4 حبه

نمك و فلفل     به‌میزان لازم

جعفری و آویشن     به میزان لازم

 

ابتدا ظرف نسوز مناسبی انتخاب كنید. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری سس سفید در آن بریزید و كف ظرف را كاملاً آغشته به سس كنید. حالا ماهی، سیر، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید. اكنون مقداری بادمجان روی سس بچینید و رویش قدری از ماهی قرار دهید. آن‌گاه سس و پنیر بریزید. این كار را تكرار كنید تا در نهایت سس و پنیر در سطح گراتن قرار گیرد. اینك رویش را جعفری و آویشن بپاشید. حالا گراتن را در طبقه‌ی وسط فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به‌مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه‌ی سس سفید:

ابتدا 100 گرم كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه 50 گرم آرد را در كره تفت دهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود. سپس 2 پیمانه شیر به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. در آخر نمك و فلفل به آن اضافه كنید و از روی حرارت بردارید.

 

 

برچسب ها: پنیر موزارلا، گِراتِن با ماهی كپور تعداد بازديد: 644 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز