Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 07:24

4
اسفند
موس ماهی سالمون

موس ماهی  سالمون

طرز تهیه موس ماهی سالمون

 موس ماهی  سالمون

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

 

تخم مرغ     2 عدد

پیازچه     100 گرم

شوید     100 گرم

ماهی سالمون     750 گرم

نمك و فلفل     به میزان لازم

پودر ژلاتین     1 قاشق سوپخوری

آب     یك‌دوم پیمانه

خامه‌ی ساده    175 میلی‌لیتر

روغن مایع     به مقدار لازم

 

 

ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز كنید، پوست بگیرید و خرد نمائید. قسمت سفید پیازچه‌ها را جدا سازید و حلقه‌حلقه و ریز خرد كنید. شوید را پس از شستن ریز خرد نمائید. ماهی را همراه با یك‌سوم لیوان آب، نمك و فلفل، در ظرفی بریزید و پس از بستن درِ ظرف، آن را در فری كه با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كرده‌اید، قرار دهید تا بپزد. سپس تیغ‌های ماهی را جدا كنید.

حالا پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط سازید و به روش بن‌ماری، كاملاً حل كنید.

اینك ماهی، شوید، پیازچه، تخم مرغ و خامه را در ظرفی بریزید و همراه با نمك و فلفل مخلوط نمائید. در این مرحله، ژلاتین حل‌كرده را بیفزائید و هم بزنید. آن‌گاه مایه را داخل قالب بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك قالب را از یخچال بیرون آورید. دیواره‌ی قالب را با یك كارد تیز- كه تیغه‌اش را خیس كرده‌اید- جدا سازید و چند لحظه قالب را در آب گرم فرو برید. سپس موس را در ظرف مرطوبی برگردانید و پس از تنظیم جای موس در ظرف، اطراف ظرف را خشك كنید و موس را مانند كیك برش دهید و میل نمائید. تزئین موس ماهی با برگ‌های شوید، مناسب می‌باشد.

 

برچسب ها: تخم مرغ، پودر ژلاتین، موس ماهی سالمون تعداد بازديد: 604 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز