دمی ماهی شور
مواد لازم برای 6 - 8 نفر:
ماهی شور 1 عدد متوسط (حدود 700 گرم)
كره 200 گرم
اسفناج یا گشنیز به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
سیر تازه 2 بوته
برنج 5 پیمانه
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته آبكش كنید. آنگاه ماهی شور را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پوست آن به راحتی كنده شود. ماهی را قطعهقطعه كنید و چند ساعت در آب سرد قرار دهید و مرتب آبش را عوض كنید تا شوری آن گرفته شود. حالا كف ظرف مناسبی را چرب نمائید و قطعههای ماهی را در آن قرار دهید، رویش را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر داغ بگذارید تا بپزد. اكنون استخوان و تیغش را جدا سازید و آن را خرد كنید. اسفناج یا گشنیز خردكرده را همراه با فلفل قرمز و برگ سیر خردكرده و ماهی، لابهلای برنج بریزید و در قابلمهی مناسبی كه كف آن قدری كره ریختهای، بریزید. اطراف برنج را جمع و آن را روی حرارت ملایم دم كنید. وقتی برنج بخار كرد، باقیماندهی كره را روی آن بگذارید و به مدت 30 دقیقهی دیگر برنج را دم كنید. اكنون برنج را در دیس بكشید و رویش را با برنج زعفرانی تزئین نمائید.