Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 15:57

4
اسفند
دمی ماهی شور

دمی ماهی شور

طرز تهیه دمی ماهی شور

 دمی ماهی شور

 

 

مواد لازم برای 6 - 8 نفر:

 

 

ماهی شور     1 عدد متوسط (حدود 700 گرم)

كره     200 گرم

اسفناج یا گشنیز     به میزان لازم

فلفل قرمز     به میزان لازم

سیر تازه     2 بوته

برنج     5 پیمانه

 

ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آبكش كنید. آن‌گاه ماهی شور را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پوست آن به راحتی كنده شود.  ماهی را قطعه‌قطعه كنید و چند ساعت در آب سرد قرار دهید و مرتب آبش را عوض كنید تا شوری آن گرفته شود. حالا كف ظرف مناسبی را چرب نمائید و قطعه‌های ماهی را در آن قرار دهید، رویش را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت 15 دقیقه در فر داغ بگذارید تا بپزد. اكنون استخوان و تیغش را جدا سازید و آن را خرد كنید. اسفناج یا گشنیز خردكرده را همراه با فلفل قرمز و برگ سیر خردكرده و ماهی، لابه‌لای برنج بریزید و در قابلمه‌ی مناسبی كه كف آن قدری كره ریخته‌ای، بریزید. اطراف برنج را جمع و آن را روی حرارت ملایم دم كنید. وقتی برنج بخار كرد، باقیمانده‌ی كره را روی آن بگذارید و به مدت 30 دقیقه‌ی دیگر برنج را دم كنید. اكنون برنج را در دیس بكشید و رویش را با برنج زعفرانی تزئین نمائید.

 

 

برچسب ها: فلفل قرمز، ماهی شور، دمی ماهی شور تعداد بازديد: 463 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز