مینســـترونه (ایتالیا)
مواد لازم برای 6-4 نفر:
پاستای ریز 1 پیمانه
كلم برگ سفید 2 پیمانه
جعفری خردشده 1 پیمانه
پیاز نگینی خردشده 1 عدد
سیبزمینی نگینی خردشده 1 پیمانه
هویج نگینی خردشده 1 پیمانه
نخود سبز 1 پیمانه
فیله گوجهفرنگی 1 پیمانه
پنیر گرویر یا ماتزارلا 1 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان دلخواه
عصاره قلم یا استاك گوشت 1 لیتر
پیاز را با روغن زیتون كمی تفت داده و عصاره قلم را با نمك و فلفل به آن اضافه كنید. بعد تمام ترهبار خردشده را به جز جعفری و نخود سبز، داخل عصاره در حال جوش بریزید و حدود 30 دقیقه بعد نخود سبز و پاستا را به آن اضافه كنید. پس از آنكه پاستا نرم شد جعفری را نیز اضافه كرده و شعله را خاموش كنید. مینسترونه را در ظرف كشیده و روی آن را پنیر رنده شده بپاشید. این سوپ در ایتالیا با پستوی ریحان خورده میشود، اما شما میتوانید آن را با آبلیمو ترش تازه میل كنید.
روش تهیه پستوی ریحان:
برگ ریحان را با پنیر فتا و دانه صنوبر، سیر، روغن زیتون، نمك و فلفل داخل مخلوطكن بریزید و سپس روی نان تست برش خورده قرار دهید.