Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 08:14

29
بهمن
حلیم بادمجان (اصفهان)

حلیم بادمجان (اصفهان)

طرز تهیه حلیم بادمجان (اصفهان)

 حلیم بادمجان (اصفهان)

 

 

 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

  

كشك     2 پیمانه

بادمجان قلمی بدون تخم     5/1 كیلو

گوشت گردن یا سردست     500 گرم

برنج     یك دوم پیمانه

نمك، فلفل، زردچوبه     به میزان لازم

زعفران آب‌گرفته     1 قاشق غذاخوری

پیازداغ و سیرداغ     4 قاشق غذاخوری

روغن و نعناداغ     به میزان لازم

 

بادمجان‌ها را پس از آنكه در آب نمك خیس كرده و كاملا خشك نمودید، بامقداری روغن سرخ كنید و با دو پیمانه آب بپزید و بعد آن را بكوبید.

برنج را با دو پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا دان برنج باز شود و سپس به بادمجان‌ها اضافه كنید. (به جای برنج می‌توانید از عدس یا لوبیا سفید استفاده كنید.)

گوشت را با یك عدد پیاز و زردچوبه بپزید تا آب آن كشیده شود. پس از سرد شدن، استخوان و رگ و ریشه گوشت را جدا نموده و به حالت ورزیدن بكوبید. بادمجان‌ها و برنج را نیز كه كوبیده‌اید و یا در میكسر ریخته‌اید آرام به گوشت اضافه نموده و باز بكوبید. سپس كشك را اضافه كرده تا مزه دلخواه به دست آید. روغن را در ظرفی دیگر داغ نموده و زردچوبه و نعنا را تفت داده به همراه نیمی از پیازداغ و سیرداغ، فلفل و زعفران به حلیم اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید. بعد در ظرف بكشید و روی آن را با كمی گردو، كشك، زعفران و پیازداغ یا نعناداغ تزئین نمایید.

 

 

برچسب ها: بادمجان قلمی، حلیم بادمجان تعداد بازديد: 682 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز