Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 06:51

23
بهمن
آش شــــلغـــم (ملایر)

آش شــــلغـــم (ملایر)

طرز تهیه آش شــــلغـــم (ملایر)

 آش شــــلغـــم (ملایر)

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

نخود     60 گرم

لوبیا چیتی     60 گرم

آب     6 لیوان

بلغور گندم     100 گرم

برنج     50 گرم

به     1عدد متوسط

گوشت چرخکرده     200 گرم

پیازخام     1عدد کوچک

سبزی آش     300 گرم

پیاز داغ     3 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

دارچین     1 قاشق غذاخوری

آلبالوی خشک یا فریز شده     50 گرم

آلوچه خشک     100گرم

برگه زردآلو     100 گرم

شکر     2 قاشق غذاخوری

نعناداغ     به میزان لازم

 

ابتدا حبوباتی را که ازشب قبل خیس کرده‌اید (نخود و لوبیا) شسته و بگذارید بپزد. بعد بلغور گندم و برنج را به آن اضافه كنید و چند جوش كه زد، به را به صورت حبه‌های قند با پوست خرد كرده و به همراه سبزی اضافه نمایید. پس از پختن آنها، نیمی از پیازداغ، نمك، فلفل و زردچوبه را داخل آش بریزید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد. در این زمان گوشت چرخ‌كرده را به همراه كمی نمك و فلفل و زردچوبه و یك پیاز كوچك رنده شده خوب ورز دهید و با آن كوفته قلقلی‌های كوچك، مثل فندق درست كنید و در نصف پیمانه آب جوش بپزید و به آش اضافه نمایید. در آخر شكر و دارچین و تمام خشكبار را كه نیم ساعت خیس كرده‌اید در آش ریخته و 20 دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد. در این مرحله آش آماده است. آن را داخل ظرف بریزید و با حبوبات پخته، نعنا داغ، پیاز داغ، كوفته قلقلی و خشكبار تزئین كنید. (نوش جان)

 

 

برچسب ها: بلغور گندم، لوبیا چیتی، برگه زردآلو، آش شــــلغـــم، سبزی آش، آلوچه خشک تعداد بازديد: 943 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز