Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 19:20

23
بهمن
ســـوپ پـیاز (گراتینه، فرانسه)

ســـوپ پـیاز  (گراتینه، فرانسه)

طرز تهیه ســـوپ پـیاز (گراتینه، فرانسه)

 ســـوپ پـیاز  (گراتینه، فرانسه)

 

 

مواد لازم:

 

خلال نازک پیاز     4 قاشق سوپخوری (500 گرم)

عصاره قلم     1 لیتر

پنیر گرویر رنده شده     1 پیمانه

آرد     2 قاشق سوپخوری

مارگارین     100 گرم

نان تست سفید     4 برش

نمک و فلفل     بمیزان لازم

 

نان‌های تست را به اندازه 2 در2 سانتی‌متر برش زده و داخل سینی فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها به صورت كروتن به دست آید.

مارگارین را داخل ظرف ریخته آرد را داخل آن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، اما مراقب باشید نسوزد. سپس عصاره قلم را به همراه پیازها و کمی نمک و فلفل اضافه كنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد حرارت را ملایم کنید تا سوپ غلیظ شود. مقداری از پنیر را داخل سوپ بریزید و هم بزنید. بعد سوپ را در ظرف پیركسی ریخته نان تست‌ها را که مربع خرد کرده‌اید روی سوپ بریزید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید و داخل فر به مدت 15 دقیقه قراردهید تا روی سوپ یک لایه پنیر بسته شود.

 

 

برچسب ها: ســـوپ پـیاز، عصاره قلم، نان‌های تست، پنیر گرویر تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز