رولــت سـبـزی و مــاهــی
مواد لازم:
ماهی قزل آلا 1 عدد كوچك
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
پودر سیر، زردچوبه، جوز هندی، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه جمعا یك قاشق سوپ خوری
نمك و روغن به میزان لازم
سبزی كوكو 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمك ، فلفل سیاه به میزان لازم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخكردنی یك سوم پیمانه
ماهی قزل آلا را به همراه آبلیمو و ادویه و نمك با مقداری روغن داخل تابه سرخ كنید تا مغز پخت شود. سپس استخوانهای آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش كنید.
در ظرفی جداگانه، سبزی كوكو را با تخممرغ، نمك، فلفل سیاه و آرد تركیب كرده و داخل تابهای بزرگ سرخ كنید و پس از آنكه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نموده و ماهیهای ریش شده را در وسط كوكو قرار دهید و سبزی را رول كنید و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید.