Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 11:28

19
بهمن
رولــت سـبـزی و مــاهــی

رولــت سـبـزی و مــاهــی

طرز تهیه رولــت سـبـزی و مــاهــی

 رولــت سـبـزی و مــاهــی

 

 

مواد لازم:

 

ماهی قزل آلا     1 عدد كوچك

آبلیمو     2 قاشق سوپ خوری

پودر سیر، زردچوبه، جوز هندی، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه     جمعا یك قاشق سوپ خوری

نمك و روغن     به میزان لازم

سبزی كوكو     500 گرم

تخم مرغ     3 عدد

نمك ، فلفل سیاه     به میزان لازم

آرد سفید     1 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردنی     یك سوم پیمانه

 

ماهی قزل آلا را به همراه آبلیمو و ادویه و نمك با مقداری روغن داخل تابه سرخ كنید تا مغز پخت شود. سپس استخوان‌های آن را جدا نموده و ماهی را ریش ریش كنید.

در ظرفی جداگانه، سبزی كوكو را با تخم‌مرغ، نمك، فلفل سیاه و آرد تركیب كرده و داخل تابه‌ای بزرگ سرخ كنید و پس از آنكه تخم مرغ آن پخته شد؛ شعله را خاموش نموده و ماهی‌های ریش شده را در وسط كوكو قرار دهید و سبزی را رول كنید و داخل فویل آلومینیوم بپیچید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و فرم بگیرد سپس برش بزنید.

 

 

برچسب ها: ماهی قزل آلا، رولــت سـبـزی و مــاهــی تعداد بازديد: 438 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز