Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

28
اسفند
قزل آلای شكم‌ پر تنوری

قزل آلای شكم‌ پر تنوری

روش تهیه قـزل آلای شـكم‌ پـر تنوری

آرزو صفری دارای مدارک كارشناسی درجه ۱ و ۲ آشپزی  و كافی شاپ از سازمان فنی و حرفه ای مدرس سازمان صدا

 

مواد لازم

ماهی قزل آلا                                2 عدد

آبلیمو                                          3 قاشق غذاخوری

نمك، فلفل، پودر سیر، جوز هندی         به میزان لازم

كره                                            50 گرم

پیاز رنده‌شده                                 1 عدد

سیر                                           3 حبه

جعفری خردشده                            2 قاشق غذاخوری

تره خردشده                                 1 قاشق غذاخوری

مغز گردو                                     2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ آب‌پز                               2 عدد

آرد سوخاری                                 2 قاشق غذاخوری

سس مایونز                                 3 قاشق غذاخوری

روغن                                         50 گرم

روش تهیه

ماهی قزل آلا را تمیز و از وسط باز كنید و با فشار بر پشت كمر ماهی، استخوان ستون فقرات آن را با دو برش در سر و دم ماهی جدا نمایید و سپس با یك موچین، استخوان‌های ریز ماهی را بگیرید.

آبلیمو را با نمك و فلفل و پودر سیر و جوز هندی تركیب نموده و هر طرف ماهی را به مدت 15 دقیقه درون آن قرار دهید. سپس ماهی را خارج نموده و با حوله كاغذی خشك كنید.

پیاز رنده‌شده را درون ماهیتابه بریزید و كمی كره به آن اضافه كنید. مقداری كه تفت خورد، سیر را رنده و اضافه نمایید؛ سپس جعفری و تره را ریز خرد كرده و اضافه كنید و چند بار هم بزنید تا آب سبزی كشیده شود. پس از این مرحله، تخم‌مرغ را به صورت درشت رنده نموده و به همراه مغز گردوی خردشده و آرد سوخاری به مواد اضافه كنید. در پایان، سس مایونز، كمی نمك و فلفل و پودر جوز هندی را به مواد بیفزایید و شعله را خاموش كنید.

مواد كه آماده شد، 2 تا 3 قاشق از آن را در داخل شكم ماهی بریزید و شكم ماهی را با دو عدد خلال دندان محكم كنید، پس از آن، كف ظرف پیركس را چرب نموده و ماهی‌ها را سر وته داخل ظرف قرار دهید. روی ماهی را مقداری روغن مایع بمالید و داخل فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا ماهی كاملا پخته و سطح پوست آن طلایی شود. پس از این مدت، فر را خاموش نموده و خلال‌ها را جدا نمایید و ماهی را در ظرف مناسب قرار داده، اطراف آن را تزئین كنید.
  

برچسب ها: قـزل آلای شـكم‌ پـر تنوری، روش تهیه قـزل آلای شـكم‌ پـر تنوری، انواع پخت ماهی، ماهی قزل آلا، طبخ قزل آلا، قزل آلا شکم پر، ماهی آب پز تعداد بازديد: 1486 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز