آرزو صفری دارای مدارک كارشناسی درجه ۱ و ۲ آشپزی و كافی شاپ از سازمان فنی و حرفه ای مدرس سازمان صدا
مواد لازم
ماهی قزل آلا 2 عدد
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
نمك، فلفل، پودر سیر، جوز هندی به میزان لازم
كره 50 گرم
پیاز رندهشده 1 عدد
سیر 3 حبه
جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
تره خردشده 1 قاشق غذاخوری
مغز گردو 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز 2 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
روغن 50 گرم
روش تهیه
ماهی قزل آلا را تمیز و از وسط باز كنید و با فشار بر پشت كمر ماهی، استخوان ستون فقرات آن را با دو برش در سر و دم ماهی جدا نمایید و سپس با یك موچین، استخوانهای ریز ماهی را بگیرید.
آبلیمو را با نمك و فلفل و پودر سیر و جوز هندی تركیب نموده و هر طرف ماهی را به مدت 15 دقیقه درون آن قرار دهید. سپس ماهی را خارج نموده و با حوله كاغذی خشك كنید.
پیاز رندهشده را درون ماهیتابه بریزید و كمی كره به آن اضافه كنید. مقداری كه تفت خورد، سیر را رنده و اضافه نمایید؛ سپس جعفری و تره را ریز خرد كرده و اضافه كنید و چند بار هم بزنید تا آب سبزی كشیده شود. پس از این مرحله، تخممرغ را به صورت درشت رنده نموده و به همراه مغز گردوی خردشده و آرد سوخاری به مواد اضافه كنید. در پایان، سس مایونز، كمی نمك و فلفل و پودر جوز هندی را به مواد بیفزایید و شعله را خاموش كنید.
مواد كه آماده شد، 2 تا 3 قاشق از آن را در داخل شكم ماهی بریزید و شكم ماهی را با دو عدد خلال دندان محكم كنید، پس از آن، كف ظرف پیركس را چرب نموده و ماهیها را سر وته داخل ظرف قرار دهید. روی ماهی را مقداری روغن مایع بمالید و داخل فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا ماهی كاملا پخته و سطح پوست آن طلایی شود. پس از این مدت، فر را خاموش نموده و خلالها را جدا نمایید و ماهی را در ظرف مناسب قرار داده، اطراف آن را تزئین كنید.