تُست كوكتل دودی و قارچ
مــواد لازم:
نان تست 6 برش
سس فرانسوی 2 قاشق سوپخوری
كوكتل دودی 4 عدد
پیاز 1 عدد
كره 80 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قارچ 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی حلقهای 2 عدد
پنیر تست 3 برش
روی نانهای تست را مقداری سس فرانسوی بمالید. كوكتلها را خرد كنید و به همراه پیاز ریز خرد شده و كره كمی تفت دهید. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه نمایید و مقداری تفت دهید. حالا قارچها را ریز خرد كنید و با مقداری كره و آبلیمو روی حرارت تند قرار دهید تا نرم شود. سپس مقداری از كوكتلهای آماده را روی نان تست قرار دهید و روی آن كمی قارچ بریزید. روی قارچها نیز كمی جعفری خرد شده بریزید و چند برش گوجهفرنگی قرار دهید. سپس یك برش پنیر تست را روی تمام مواد بگذارید و یك عدد نان تست روی آن قرار دهید. این ساندویچ تست را درون دستگاه ساندویچساز، به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا كاملا داغ شود و به هم بچسبد. سپس آن را با سس قرمز میل نمایید.