Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 03:34

28
دی
تُست كوكتل دودی و قارچ

تُست كوكتل دودی و قارچ

طرز تهیه تُست كوكتل دودی و قارچ

 تُست كوكتل دودی و قارچ

 

 

مــواد لازم:

 

نان تست     6 برش

سس فرانسوی     2 قاشق سوپخوری

كوكتل دودی     4 عدد

پیاز     1 عدد

كره     80 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

قارچ     200 گرم

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده     2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای     2 عدد

پنیر تست     3 برش

 

روی نان‌های تست را مقداری سس فرانسوی بمالید. كوكتل‌ها را خرد كنید و به همراه پیاز ریز خرد شده و كره كمی تفت دهید. سپس نمك، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه نمایید و مقداری تفت دهید. حالا قارچ‌ها را ریز خرد كنید و با مقداری كره و آبلیمو روی حرارت تند قرار دهید تا نرم شود. سپس مقداری از كوكتل‌های آماده را روی نان تست قرار دهید و روی آن كمی قارچ بریزید. روی قارچ‌ها نیز كمی جعفری خرد شده بریزید و چند برش گوجه‌فرنگی قرار دهید. سپس یك برش پنیر تست را روی تمام مواد بگذارید و یك عدد نان تست روی آن قرار دهید. این ساندویچ تست را درون دستگاه ساندویچ‌ساز، به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا كاملا داغ شود و به هم بچسبد. سپس آن را با سس قرمز میل نمایید.

برچسب ها: نان تست، تُست كوكتل دودی و قارچ تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز