سوپ بروكلی
مــواد لازم:
پیاز 2 عدد
كره 50 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت 1 لیتر
كلم بروكلی 300 گرم
گوجهفرنگی خرد شده 2 عدد
پودر آویشن و جوز هندی یك چهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شیر 1 پیمانه
خامه 100 گرم
پیاز را ریز خرد كنید و به همراه كره روی حرارت قرار دهید تا پیازها نرم شود. سپس آرد را بیفزایید و هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود. حالا آب گوشت را كمكم اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. اكنون كلم بروكلی را خرد كنید، گوجهفرنگی، آویشن، نمك، جوز هندی و فلفل را نیز بیفزایید و زمان بدهید تا پخته شود. در پایان، آبلیمو را نیز به مواد اضافه كنید و پس از ده دقیقه تمام مواد را میكس نمایید. سپس شیر و خامه را با هم تركیب كنید و به سوپ بیفزایید. پس از چند جوش، شعله را خاموش نمایید. اكنون سوپ را در ظرف بكشید و روی آن را با كلم بروكلی خرد شده، مقداری خامه و پودر آویشن تزئین كنید.