Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:45

26
دی
پلو سبزواری

پلو سبزواری

طرز تهیه پلو سبزواری

 پلو سبزواری

 

 

مــواد لازم:

 

پیاز داغ     3 قاشق سوپخوری

فلفل و زردچوبه     به میزان لازم

گوشت مغز ران     500 گرم

لوبیا چشم بلبلی     1 پیمانه

لپه     یك دوم پیمانه

عدس     1 پیمانه

برنج     3 پیمانه

زعفران حل كرده     1 قاشق سوپخوری

كشمش     یك دوم پیمانه

 

پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و زردچوبه را به آن بیفزایید تا گرم شود. گوشت را به صورت ریز خرد نمایید و به پیاز اضافه كنید. سپس به میزان لازم آب به آن بیفزایید و زمان دهید تا گوشت پخته شود و آب آن تبخیر گردد. آنگاه لوبیا چشم بلبلی را (كه از شب قبل با مقداری آب خیس نموده‌اید) روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. لپه و عدس را نیز جداگانه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند. سپس آب حبوبات را خارج كنید و آنها را به گوشت بیفزایید و كمی تفت دهید. حالا نمك غذا را اندازه نمایید. اكنون برنج را كه از

3 ساعت قبل خیس نموده‌‌اید، در آب جوش بریزید و پس از آن‌كه نرم شد، آبكش كنید. كف قابلمه مورد نظر را روغن و آب جوش بریزید و برای ته دیگ نان در كف قابلمه بگذارید. برنج را به همراه تركیب گوشت و حبوبات به صورت لایه‌ لایه در قابلمه ریخته، زعفران را روی برنج بریزید و برنج را دم بگذارید. پس از نیم ساعت برنج شما آماده می‌باشد. برنج را در دیس مورد نظر بریزید و روی آن را با كشمش تفت داده تزیین نمایید.

یادآوری 1: به جای لپه می‌توان از ماش نیز استفاده نمود.

یادآوری 2: برای تزیین غذا در صورت دلخواه، مقداری خلال پرتقال نیز به برنج اضافه كنید.

برچسب ها: لپه، پلو سبزواری تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز